Just nu får du 50 % sommarrabatt på alla böcker och e-böcker!
Redovisningsbyrå / Kurser / Redovisningsbyrådagen 2021 / Nyhetsseminarium

Kostnadsfritt seminarium med de viktigaste nyheterna på skatte-, redovisnings- och personalområdet. Vilka beslut är fattade och vilka förslag är på gång? Och hur påverkar de företagen och ägarna? Ta chansen att kostnadsfritt uppdatera dig.
Seminariet är en del av Redovisningsbyrådagen 2021 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
16:00 - 16:30
0:- PLATSER FINNS!

Vid din dator

Distans
16:00 - 16:30
0:- PLATSER FINNS!

Nyhetsseminarium

Deltagare

Deltagarens uppgifter

 Nyhetsseminarium med Ulf Bokelund Svensson
– skatt, redovisning och personal

45 minuter med de viktigaste nyheterna på skatte-, redovisnings- och personalområdet. Vilka beslut är fattade och vilka förslag är på gång? Och hur påverkar de företagen och deras ägare? 

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt nyhetsseminarium med Ulf Bokelund Svensson på temat skatt, redovisning och personal. 

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Liksom i fjol livesänder vi Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans men vi hoppas även kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Center. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Mellan kl 11.00 och 13.00 väljer du mellan tre intressanta spår
 digitaliseringsspåret, kom igång-spåret och integratörsspåret.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start.  

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!