Planerad driftstörning på hemsidan idag 13 januari kl 17-18, vilket kan påverka inloggningen slut_demtill och nu går texten ända Mina sidor, nedladdning av filer mm. 

BL Info Online och Frågeservice Forum

BL Info Online med Frågeservice på webben

Med Frågeservice på webben hittar du svar på dina frågor om skatt, redovisning, personal och juridik dygnet runt och året om. Du kan också ställa egna frågor och få dem besvarade av våra experter varje vardag kl 10.00–15.00. Perfekt för dig som arbetar med skatt, löner och redovisning.

I grunden har du Onlinetjänsten som håller dig uppdaterad om nyheter och som gör att du snabbt når den information du behöver.

429:-/mån

Pris för (1) användare. 12 månaders prenumeration. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst.  

För beställning av fler användare kontakta oss 

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Så här fungerar Frågeservice på webben

Med Frågeservice på webben hittar du svar på dina frågor om skatt, redovisning, personal och juridik dygnet runt och året om. Du kan också ställa egna frågor och få dem besvarade av våra experter varje vardag kl 10.00–15.00.

Oftast hittar du svar på dina frågor direkt men om frågan inte ställts tidigare eller du har följdfrågor till ett befintligt svar kan du skriva in din egen fråga och få den besvarad inom kort. Svaret skickas till din e-postadress. Din fråga förmodereras och redigeras av oss och publiceras publikt endast i de fall innehållet är helt anonymt och kan vara till hjälp för andra användare som söker bland befintliga svar.

Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om ren konsultation. (Med "ren konsultation" menar vi till exempel utredningar, upprättande av årsbokslut, deklaration med mera.)

Användarvillkor

Tjänsten är personlig och löper 12 månader från beställning. Om ni är fler på företaget som vill ha tillgång till tjänsten kan ni teckna ett förmånligt fleranvändaravtal. Kontakta oss på salj@bjornlunden.se för mer information!