Planerad driftstörning på hemsidan idag 13 januari kl 17-18, vilket kan påverka inloggningen slut_demtill och nu går texten ända Mina sidor, nedladdning av filer mm. 

BL Info Online Frågeservice via telefon och på webben

BL Info Online med Frågeservice via telefon och på webben

– en trygghet för dig som jobbar med skatt och redovisning 

Som användare av den här tjänsten kan du ringa samt ställa frågor på webben till våra experter för svar på skatte-, redovisnings-, personal- och affärsjuridiska frågor. Många redovisningsbyråer och ekonomiavdelningar använder vår frågeservice som sin externa resurs.

I grunden har du Onlinetjänsten som håller dig uppdaterad om nyheter och som gör att du snabbt når den information du behöver. 

499:-/mån

Pris för (1) användare. 12 månaders prenumeration. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst.  

För beställning av fler användare kontakta oss  

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Så fungerar Frågeservice via telefon och på webben

Med Frågeservice via telefon och på webben har du möjlighet att ringa samt ställa frågor på webben till våra experter för att få svar på frågor inom områdena skatt, personal, redovisning och juridik.

Vissa undrar hur momsdeklarationen ska fyllas i, andra om man får dra av kostnaderna för försäkringar i sin enskilda firma. Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om ren konsultation. (Med "ren konsultation" menar vi till exempel utredningar, upprättande av årsbokslut, deklaration med mera.)

Vill du söka efter svar på egen hand har du tillgång till Frågeservice på webben som är fullmatat med svar från våra experter. Du kan även ställa din fråga och få den besvarad inom kort. Svaret skickas till din e-postadress. Din fråga förmodereras och redigeras av oss och publiceras publikt endast i de fall innehållet är helt anonymt och kan vara till hjälp för andra användare som söker bland befintliga svar.

Användarvillkor

Tjänsten är personlig och löper 12 månader från beställning. Om ni är fler på företaget som vill ha tillgång till tjänsten kan ni teckna ett förmånligt fleranvändaravtal. Kontakta oss på salj@bjornlunden.se för mer information!