Vi har haft ett strömavbrott som för närvarande påverkar nedladdning av digitala produkter, programversioner, mm. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på att lösa problemet så fort vi kan!

Redovisningsbyrå / Program / Demo helhetslösning
Redovisningsbyrå / Program / Demo helhetslösning

 

Testa helhetslösning gratis!

Här kan du ladda ner demoversioner av de program som ingår i våra helhetslösning utan kostnad.

Du kommer åt och kan testa samtliga funktioner skarpt under 30 dagar utan kostnad. Observera att det du registrerar under testperioden finns kvar i din dator. Om du köper vår Helhetslösning är det bara att fortsätta där du slutade. Programmen körs i Windows. 

För att komma igång med programmen rekommenderar vi det omfattande användarstödet som du alltid når via programmens startsida.

I ekonomisystemet BL Administration ingår licenser för  BL Bokföring Plus, BL Fakturering Plus, BL Leverantör, BL Lön och BL Tidredovisning

OBS! Första gången du loggar in i programmet ska du byta till Lokal företagsgrupp under Företagsgrupp. Det ligger en standardanvändare upplagd, och du kan logga in med användarnamn *, inget lösenord. Vi rekommenderar att du lägger upp din egen användare under Arkiv – Systemunderhåll – Användare och loggar in med denna därefter.

Fyll i dina uppgifter: