30% rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 30/11. Vad vill du lära dig? »

Redovisningsbyrå / Rådgivarstöd / Nyhetstjänster / BL Info Online
BL Info Online

BL Info Online

– nyheter, fakta och praktiska verktyg

BL Info Online är en informationstjänst för dig som jobbar med skatt, moms, redovisning och personal, t ex som redovisningskonsult eller som medarbetare på en ekonomi- eller löneavdelning. Vi har samlat allt du behöver på ett ställe – nyheter, djupare fakta och praktiska verktyg.

Vi håller dig uppdaterad om nya och ändrade regler. Nyheterna tolkas av våra experter som förklarar konsekvenserna och ger tips och råd.  

Pris för (1) användare. 12 månaders prenumeration. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst. 

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Vanliga Frågor!

  • Hur ofta får man information om nyheter på BL Info Online?

    Du får ett mail ca en gång i veckan med de senaste nyheterna. Det går också att följa oss på facebook (www.facebook.com/blinfonyhetstjanst) där vi löpande lägger ut länkar till nya artiklar.

  • Skriver ni bara om nyheter på BL Info Online?

    Nej, vi skriver inte bara om nyheter. På BL Info Online hittar du även intressanta artiklar om ämnen som kan vara aktuella utan att vara nyheter. Det finns även en faktabank med genomgångar av gällande regler och belopp inom en mängd viktiga områden.

  • Jag ser att det ingår tre e-böcker och ett antal dokumentmallar i BL Info Online. Jag har även köpt några andra e-böcker och mallar från er. Kan jag komma åt allt på ett ställe eller måste man logga in på flera ställen för att komma åt dem?

    Ja, alla e-böcker och dokumentmallar som du köpt från oss finns tillgängliga på BL Info Online. Du behöver alltså inte logga in på olika ställen för att komma åt dem – allt är samlat på ett och samma ställe.