Just nu får du 30 % rabatt på alla onlinekurser! Erbjudandet gäller t o m 31 oktober.

Redovisningsbyrå / Rådgivarstöd / Nyhetstjänster / BL Info Online
BL Info Online

BL Info Online

– nyheter, fakta och praktiska verktyg

BL Info Online är en informationstjänst för dig som jobbar med skatt, moms, redovisning och personal, t ex som redovisningskonsult eller som medarbetare på en ekonomi- eller löneavdelning. Vi har samlat allt du behöver på ett ställe – nyheter, djupare fakta och praktiska verktyg.

Med Online får du snabbt information om allt som händer inom skatt, moms, redovisning, personal och företagsjuridik och hur det påverkar företaget och ägarna. 

Pris för (1) användare. 12 månaders prenumeration. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst. 

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Vanliga Frågor!

 • Hur ofta får man information om nyheter på BL Info Online?

  Du får ett mail ca en gång i veckan med de senaste nyheterna. Det går också att följa oss på facebook (www.facebook.com/blinfonyhetstjanst) där vi löpande lägger ut länkar till nya artiklar.

 • Skriver ni bara om nyheter på BL Info Online?

  Nej, vi skriver inte bara om nyheter. På BL Info Online hittar du även intressanta artiklar om ämnen som kan vara aktuella utan att vara nyheter. Det finns även en faktabank med genomgångar av gällande regler och belopp inom en mängd viktiga områden.

 • Jag ser att det ingår tre e-böcker och ett antal dokumentmallar i BL Info Online. Jag har även köpt några andra e-böcker och mallar från er. Kan jag komma åt allt på ett ställe eller måste man logga in på flera ställen för att komma åt dem?

  Ja, alla e-böcker och dokumentmallar som du köpt från oss finns tillgängliga på BL Info Online. Du behöver alltså inte logga in på olika ställen för att komma åt dem – allt är samlat på ett och samma ställe.

 • Jag är fåmansföretagare och har inget deklarationsprogram. Finns några verktyg för att beräkna utdelningsutrymme på BL Info Online?

  Ja, det finns en excelkalkyl där du enkelt kan räkna ut utdelningsutrymmet för kvalificerade andelar i fåmansföretag – både för innevarande år och retroaktivt sedan reglerna infördes. I kalkylen tas hänsyn både till huvudregeln och förenklingsregeln, och du kan även få fram hur stor lön du behöver ta ut för att få använda det lönebaserade utrymmet. Har du komplicerade förhållanden med t ex emissioner i bolaget rekommenderar vi dock vårt skatteprogram BL Skatt.