30% rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 30/11. Vad vill du lära dig? »

Redovisningsbyrå / Rådgivarstöd / Nyhetstjänster / BL Info Online & Frågeservice, telefon & webb
BL Info Online Frågeservice via telefon och på webben

BL Info Online med Frågeservice via telefon och på webben

– en trygghet för dig som jobbar med skatt och redovisning 

Som användare av den här tjänsten kan du ringa samt ställa frågor på webben till våra experter för svar på skatte-, redovisnings-, personal- och affärsjuridiska frågor. Många redovisningsbyråer och ekonomiavdelningar använder vår frågeservice som sin externa resurs.

I grunden har du Onlinetjänsten som håller dig uppdaterad om nyheter och som gör att du snabbt når den information du behöver. 

Pris för (1) användare. 12 månaders prenumeration. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst. 

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Så fungerar Frågeservice via telefon och på webben

Med Frågeservice via telefon och på webben har du möjlighet att ringa samt ställa frågor på webben till våra experter för att få svar på frågor inom områdena skatt, moms, personal, redovisning och juridik.

Vissa undrar hur momsdeklarationen ska fyllas i, andra om man får dra av kostnaderna för försäkringar i sin enskilda firma. Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om konsultation eller rådgivning. (Med konsultation  menar vi till exempel utredningar, upprättande av årsbokslut, deklaration med mera och med rådgivning sådant som är mer långtgående än faktasvar och liknande.)

Vill du söka efter svar på egen hand har du tillgång till Frågeservice på webben som är fullmatat med svar från våra experter. Du kan även ställa din fråga och få den besvarad inom kort. Svaret skickas till din e-postadress. Din fråga förmodereras och redigeras av oss och publiceras publikt endast i de fall innehållet är helt anonymt och kan vara till hjälp för andra användare som söker bland befintliga svar.

Användarvillkor

Tjänsten är personlig och löper 12 månader från beställning. Om ni är fler på företaget som vill ha tillgång till tjänsten kan ni teckna ett förmånligt fleranvändaravtal. Kontakta oss på salj@bjornlunden.se för mer information!

Vanliga Frågor!

 • Hur ofta får man information om nyheter på BL Info Online?

  Du får ett mail ca en gång i veckan med de senaste nyheterna. Det går också att följa oss på facebook (www.facebook.com/blinfonyhetstjanst) där vi löpande lägger ut länkar till nya artiklar.

 • Skriver ni bara om nyheter på BL Info Online?

  Nej, vi skriver inte bara om nyheter. På BL Info Online hittar du även intressanta artiklar om ämnen som kan vara aktuella utan att vara nyheter. Det finns även en faktabank med genomgångar av gällande regler och belopp inom en mängd viktiga områden.

 • Jag ser att det ingår tre e-böcker och ett antal dokumentmallar i BL Info Online. Jag har även köpt några andra e-böcker och mallar från er. Kan jag komma åt allt på ett ställe eller måste man logga in på flera ställen för att komma åt dem?

  Ja, alla e-böcker och dokumentmallar som du köpt från oss finns tillgängliga på BL Info Online. Du behöver alltså inte logga in på olika ställen för att komma åt dem – allt är samlat på ett och samma ställe.

 • Hur snabbt får man svar när man ringer till Frågeservice?

  Oftast kommer du fram direkt, men det händer att du får vänta i telefonkö. Om du vill kan du välja att bli uppringd av oss samtidigt som du behåller din plats i kön.

 • Kan man få svar på frågor om t ex moms vid EU-handel och import? 

  Självklart!