30% rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 30/11. Vad vill du lära dig? »

Redovisningsbyrå / Rådgivarstöd / Nyhetstjänster / BL Info Online & Frågeservice webb
BL Info Online och Frågeservice Forum

BL Info Online & Frågeservice på webben

Med Frågeservice på webben hittar du svar på dina frågor om skatt, redovisning, personal och juridik dygnet runt och året om. Du kan också ställa egna frågor och få dem besvarade av våra experter. Perfekt för dig som arbetar med skatt, löner och redovisning.

I grunden har du Onlinetjänsten som håller dig uppdaterad om nyheter och som gör att du snabbt når den information du behöver.

Pris för (1) användare. 12 månaders prenumeration. Debiteras årsvis. Efter genomfört köp och efter att vi behandlat din order får du ett mejl med instruktioner för att komma igång med din tjänst.

MOMS TILLKOMMER
Betalkort eller faktura (ingen avgift)

Så här fungerar Frågeservice på webben

Med Frågeservice på webben hittar du svar på dina frågor om skatt, moms, redovisning, personal och juridik dygnet runt och året om. Du kan också ställa egna frågor och få dem besvarade av våra experter varje vardag kl 10.00–15.00.

Oftast hittar du svar på dina frågor direkt men om frågan inte ställts tidigare eller du har följdfrågor till ett befintligt svar kan du skriva in din egen fråga och få den besvarad inom kort. Svaret skickas till din e-postadress. Din fråga förmodereras och redigeras av oss och publiceras publikt endast i de fall innehållet är helt anonymt och kan vara till hjälp för andra användare som söker bland befintliga svar.

Vi svarar på det mesta, så länge det inte handlar om konsultation eller rådgivning. (Med konsultation  menar vi till exempel utredningar, upprättande av årsbokslut, deklaration med mera och med rådgivning sådant som är mer långtgående än faktasvar och liknande.)

Användarvillkor

Tjänsten är personlig och löper 12 månader från beställning. Om ni är fler på företaget som vill ha tillgång till tjänsten kan ni teckna ett förmånligt fleranvändaravtal. Kontakta oss på salj@bjornlunden.se för mer information!

Vanliga Frågor!

 • Hur ofta får man information om nyheter på BL Info Online?

  Du får ett mail ca en gång i veckan med de senaste nyheterna. Det går också att följa oss på facebook (www.facebook.com/blinfonyhetstjanst) där vi löpande lägger ut länkar till nya artiklar.

 • Skriver ni bara om nyheter på BL Info Online?

  Nej, vi skriver inte bara om nyheter. På BL Info Online hittar du även intressanta artiklar om ämnen som kan vara aktuella utan att vara nyheter. Det finns även en faktabank med genomgångar av gällande regler och belopp inom en mängd viktiga områden.

 • Jag ser att det ingår tre e-böcker och ett antal dokumentmallar i BL Info Online. Jag har även köpt några andra e-böcker och mallar från er. Kan jag komma åt allt på ett ställe eller måste man logga in på flera ställen för att komma åt dem?

  Ja, alla e-böcker och dokumentmallar som du köpt från oss finns tillgängliga på BL Info Online. Du behöver alltså inte logga in på olika ställen för att komma åt dem – allt är samlat på ett och samma ställe.

 • Hur ställer man en fråga till Frågeservice på webben?

  När du har aktiverat tjänsten (via en länk som du får från oss) fyller du i din fråga i ett formulär. Du får även förslag på svar när du skriver din fråga. Om du inte får något svar som stämmer på din fråga klickar du på Skicka och då skickas frågan till våra experter på Frågeservice. När vi har svarat på frågan får du ett mail med en länk

 • Hur snabbt får man svar?

  När du har skickat en fråga till oss får du normalt svar inom ett dygn, men oftast går det snabbare än så.