Koppla dina molnprogram till oss på din redovisningsbyrå

Vi kan erbjuda ditt företag smidigt samarbete genom BL:s molnbaserade program. Det fungerar så att du som företagare kopplar t ex fakturering, kassarapportering eller lönehantering till oss på redovisningsbyrån. Vi får automatiskt in uppgifterna i vårt system och tar hand om bokföringen. Du slipper skicka underlag och filer till oss, och kan istället ägna din tid åt intäktsskapande aktiviteter som du kan fakturera kunderna – på samma enkla sätt.

Med BL:s molnprogram arbetar du i ett installerat program med alla fördelar som det innebär i form av funktioner, prestanda och användarupplevelse. Samtidigt får du molnlösningens alla fördelar genom full tillgänglighet som låter dig arbeta från olika platser och simultant med andra i samma företag.

Det vanligaste upplägget är att du sköter faktureringen i BL Fakturering i molnet och att vi sköter bokföringen. Men det finns fler funktioner vi kan effektivisera tillsammans:

  • Kassarapport – där du snabbt och smidigt kan registrera sin dagskassa. 
  • Import eller attestering av kundens leverantörsfakturor – oavsett om det gäller e-fakturor eller inskannade fakturor. 
  • Läslicens – som ger dig möjlighet att se ditt företags reskontror, fakturahistorik, bokföringsrapporter och ekonomiöversikt.
  • Direktöverföring – som på ett enkelt sätt låter dig ladda upp inskannade leverantörsfakturor/e-fakturor till oss på byrån som sedan registrerar i reskontran och bokföringen
  • Avstämning & Rådgivning – med snabb åtkomst till ditt program kan vi jobba direkt med ditt företags ekonomi. 


Här kan du läsa mer om de olika funktionerna »


Jag vill veta mer om hur man kan samarbeta effektivt med BL:s molnprogram!

Namn *

e-post *

Telefon *