Bli en Björn Lundén-certifierad redovisningsbyrå!

Som Björn Lundén-certifierad byrå visar du potentiella kunder att du är en redovisningsbyrå som ligger i framkant när det gäller såväl programvara som att vara uppdaterad på de senaste skatte- och redovisningsreglerna. I vår lista över byråpartners, som finns bland annat på bjornlunden.se med ca 200 000 besökare per månad, ser kunden att du är Björn Lundén-certifierad. Något som ökar möjligheten att både nystartade och etablerade företag som letar efter en redovisningsbyrå väljer att kontakta just dig. Vi jobbar ständigt med att sökoptimera denna sida för att potentiella redovisningsbyråkunder ska hitta rätt. Du får även rätt att använda dig av Björn Lundén-certifieringsloggan på din hemsida och i din övriga marknadsföring.

För att bli Björn Lundén-certifierad är kravet att din redovisningsbyrå samverkar med en eller flera kunder via våra webbtjänster för effektiv byrå-kundsamverkan i mobil, app och webb. Du ska dessutom gå minst tio Björn Lundén-utbildningstimmar per år i form av fysiska kurser, eKurser eller webbinarium.

Välkommen att kontakta oss på salj@bjornlunden.se om du vill veta mer eller vill ansöka om att bli en Björn Lundén-certifierad redovisningsbyrå!