Bli en BL-certifierad redovisningsbyrå!

Som BL-certifierad byrå visar du potentiella kunder att du är en redovisningsbyrå som ligger i framkant när det gäller såväl programvara som att vara uppdaterad på de senaste skatte- och redovisningsreglerna. I vår lista över byråpartners, som finns bland annat på blinfo.se med ca 200 000 besökare per månad, ser kunden att du är BL-certifierad. Något som ökar möjligheten att både nystartade och etablerade företag som letar efter en redovisningsbyrå väljer att kontakta just dig. Vi jobbar ständigt med att sökoptimera denna sida för att potentiella redovisningsbyråkunder ska hitta rätt. Du får även rätt att använda dig av BL-certifieringsloggan på din hemsida och i din övriga marknadsföring.

För att bli BL-certifierad är kravet att din redovisningsbyrå kör BL Administration i molnet och samverkar med minst ett kundföretag i molnet. Du ska dessutom gå minst tio BL-utbildningstimmar per år i form av fysiska kurser, eKurser eller webbinarium.

Välkommen att kontakta oss på salj@blinfo.se om du vill veta mer eller vill ansöka om att bli en BL-certifierad redovisningsbyrå!