Redovisningsbyrå Göteborg

Redovisningsbyrå i Göteborg

Innerst inne vill nog de flesta bo i Göteborg. Här finns det bästa av det mesta. Även några vassa redovisningsbyråer som du hittar i listan nedan. Med våra digitala programlösningar kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till någon av redovisningsbyråerna i listan nedan. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. Det innebär att du och redovisningsbyrån kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din byråpartner sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

 

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg15874_eximg

Ekonomipartner AB i Göteborg

Ekonomipartner AB är en förhållandevis liten men mycket effektiv byrå med stort hjärta och ett genuint personligt engagemang. Vi blandar det fyrkantiga i bokföring med humor och glädje – det ska vara roligt att vara både kund och anställd hos oss. Låt oss ta hand om din redovisning – och allt annat som hör företagets ekonomi till – så kan du istället fokusera på din kärnverksamhet. Vi arbetar med moderna lösningar i molnet och med digitala företaget, men självklart kan du även lämna din bunt med papper hos oss.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg15754_eximg

Maxar Redovisning i Göteborg

Hos Maxar är allt som rör verksamheten navet där all viktig information ständigt finns lätt tillgänglig. Med hjälp av moderna verktyg och proffslga rutiner är dina siffror alltid aktuella. Digital redovisning gör det enkelt att ta vara på luckorna i din kalender istället för att samla ärenden på hög. Sköt dina affärshändelser löpande direkt i mobilen, på surfplattan eller datorn. Skicka kvitton, leverantörsfakturor och kundfakturor elektronisk och ha alltid alla dina viktiga dokument med dig. På köpet får du hos Maxar din egen affärscontroller med stort personligt engagemang som bollplank. Välkommen att testa kostnadsfritt hur mycket tid som just du kan spara!

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg15532_eximg

Reconomica i Göteborg

Vi drivs av att förenkla och förbättra företagarens ekonomiska vardag. Med oss får du en modern digital redovisningsbyrå med det ”lilla extra” som arbetar med fasta priser och skräddarsyr varje uppdrag. Vi har lanserat en ny digital tjänst Support & Advice för dig som vill göra mycket av ekonomin själv men som behöver lite support på vägen. Du samverkar då med oss via molnet och program från BL Info.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg15926_eximg

Slipp Redovisning Göteborg

Slipp Redovisning Göteborg kan nu erbjuda dig redovisning i modernaste form, vi effektiviserar vårt arbete med appen Digitala företaget. Slipp är en byrå som hjälper dig och ditt företag med den löpande redovisningen, skatt, bokslut, årsredovisningar och rådgivning. Med smarta, digitala verktyg för redovisningen finns vi alltid nära till hands för dig och ditt företag.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg17768_eximg

Vida Redovisning AB

Vida redovisning är en liten personlig redovisningsbyrå som sedan start haft som mål att förenkla vardagen för företagare.

Vi lägger stort fokus på effektivitet och varje uppdrag skräddarsys efter kundens behov och önskemål. 

Vida redovisning har valt att satsa på helt digitala lösningar och blev hösten 2019 andra byrån att uppnå kraven för att bli en kvalificerad digital redovisningsbyrå via Björn Lunden. 

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg15406_eximg

VisionLine AB i Göteborg

Vi är en framåtriktad redovisningsbyrå som arbetar proaktivt för dig som företagare och ger bolaget all den hjälp som behövs för att bolaget skall bli framgångsrikt. Vi stöttar, informerar och ger dig nyttiga råd inom allt du och bolaget behöver inom: Administration, Ekonomi, Personal, Beskattning och Affärsrådgivning

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg15877_eximg

Kengul i Göteborg

Välkommen till din digitala redovisningsbyrå, specialiserad på små och medelstora företag.

Vi är den lilla personliga byrån som erbjuder en teknisk helhetslösning med allt inom redovisning, årsredovisning, lön och skatt till ett fast pris och med en personlig service. Vår strävan är att alltid titta på de tekniska framsteg som görs inom branschen och som kan underlätta våra kunders vardag.

Som kund hos oss kan ni känna tryggheten av att ha en fungerande ekonomifunktion där siffrorna speglar verkligheten.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg13831_eximg

Mer Ekonomi AB i Göteborg

Redovisningstjänster från minsta kvitto till årsbokslut!

Vi hjälper företag i Alingsås och Göteborgstrakten med ekonomitjänster och personaladministration. Vi vänder oss till små och medelstora företag och är gärna totalleverantörer när det gäller ditt företags administration.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg13802_eximg

Veerman Redovisning AB i Göteborg

Jag, Peggy Veerman, erbjuder prisvärda ekonomitjänster till små och medelstora företag, både enskilda firmor och aktiebolag samt föreningar. Jag hjälper er med allt från löpande bokföring till årsbokslut och deklaration. Företaget finns i Gråbo en bit nordväst om Göteborg och har kunder från Varberg i söder till Uddevalla i norr.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå i Göteborg - BL-certifierade byråer - ctl00_cph1_pg15892_eximg

Vianma AB i Göteborg

Jag hjälper dig med din ekonomi, så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Mitt mål är att lösa ditt behov med min kompetens, erfarenhet och mitt personliga engagemang. Digitala Företaget gör samarbetet smidigt och rolig. Du betalar ett fast pris/månad beroende på bolagsform och arbetsfördelning.

Skicka förfrågan!

Björn Lundén-certifierad redovisningbyrå

När du väljer en Björn Lundén-certifierad redovisningsbyrå får du en byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.

Läs mer » 

Björn Lundén-certifierad byrå

Bli byråpartner

Som redovisningsbyrå kan du synas på den här sidan och komma i kontakt med nya kundföretag. Det kan handla om företag i din närhet eller på distans, då idén bygger på att du och kundföretaget använder vår molnlösning. Du har även möjlighet att bli en Björn Lundén-certifierad byrå.

Läs mer »

Redovisningsbyrå Göteborg