HItta din byråpartner

Redovisningsbyrå i Kista

Kista har länge varit känt som high-tech-kommunen nr 1 i Sverige, numera främst inom informations- och kommunikationsteknik. Här föds nya spännande företag i princip varje dag. I Kista finns även en redovisningsbyrå som kan  erbjuda dig att arbeta med byrån på ett helt nytt sätt med ditt företags administration. Du sköter din del av jobbet direkt i appen Digitala Företaget – fakturering, utläggshantering, tidrapportering, körjournal, mm. Du får bokstavligt talat kontoret på fickan och full kontroll över ditt företag var du än är.

Kontakta din byråpartner i dag och kom igång med att förenkla ditt företags administration!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Redovisningsbyrå Kista - ctl00_cph1_pg15986_eximg

Slipp Redovisning Kista

Slipp Redovisning Kista erbjuder dig redovisning i modernaste form, vi effektiviserar vårt arbete med appen Digitala företaget. Vi på Slipp erbjuder effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt vägledande rådgivning som hjälper er att göra det ni är bäst på.

Skicka förfrågan!

BL-certifierad redovisningbyrå

När du väljer en BL-certifierad redovisningsbyrå får du en byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.

Läs mer » 

certifieradbyra_2019.png

Bli byråpartner

Som redovisningsbyrå kan du synas på den här sidan och komma i kontakt med nya kundföretag. Det kan handla om företag i din närhet eller på distans, då idén bygger på att du och kundföretaget använder vår molnlösning. Du har även möjlighet att bli en BL-certifierad byrå.

Läs mer »

Redovisningsbyrå Göteborg