HItta din byråpartner

Redovisningsbyrå i Saltsjö-Boo

Saltsjö-Boo är entrerprenörstätare än de flesta orter i landet, även i jämförelse med Stockholmsregionen i stort. Här återfinns framförallt väldigt många soloföretag inom tjänstesektorn. I Saltsjö-Boo hittar du även en framsynt redovisningsbyrå som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Redovisningsbyrå Saltsjö-Boo - ctl00_cph1_pg13872_eximg

CM Bokföring AB i Saltsjö-Boo

CM Bokföring kan hjälpa ert företag inom alla verksamhetsområden att strukturera era rutiner för hur en administration och ekonomifunktion skall fungera. Jag har jobbat med allt från löpande bokföring, kontering, avstämning, bokslut/årsredovisning, löner, uppföljning, deklarationer. Jag skräddarsyr lösningar och uppdrag för varje klient och dess problem och behov.

Skicka förfrågan!

BL-certifierad redovisningbyrå

När du väljer en BL-certifierad redovisningsbyrå får du en byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.

Läs mer » 

certifieradbyra_2019.png

Bli byråpartner

Som redovisningsbyrå kan du synas på den här sidan och komma i kontakt med nya kundföretag. Det kan handla om företag i din närhet eller på distans, då idén bygger på att du och kundföretaget använder vår molnlösning. Du har även möjlighet att bli en BL-certifierad byrå.

Läs mer »

Redovisningsbyrå Göteborg