Redovisningsbyrådage 2019, AI-stöd

AI-stöd för byråns rådgivning

– en del av Redovisningsbyrådagen 2019

Ett färdigt rådgivningsunderlag inför mötet med kunden bara genom en knapptryckning? Ja, det är helt möjligt med hjälp av modern teknik och Artificiell Intelligens (AI) i kombination med våra experters samlade kunskap och erfarenhet. Välkommen på visning av vårt AI-stödda rådgivarverktyg!

 
0:-

Det här evenemanget är en del av Redovisningsbyrådagen 2019 »

Visningen är kostnadsfri men kräver anmälan.

Skriv ut

AI-stöd för byråns rådgivning

Välkommen på visning av vårt nya AI-stödda rådgivarverktyg!

Ett färdigt rådgivningsunderlag inför mötet med kunden bara genom en knapptryckning? Ja, det är helt möjligt med hjälp av modern teknik och kraftfull Artificiell Intelligens i kombination med våra experters samlade kunskap och erfarenhet. Med vårt nya Rådgivarverktyg får du som rådgivare dels en gedigen rapport att utgå ifrån vid rådgivningen och dels löpande viktiga signaler och notifieringar om företagets ekonomi, företagarens situation, osv.

Är företaget eventuellt i KBR-läge? Kan ett förbjudet lån ha uppkommit? Verkar kassatransaktionerna onormala? Hur ligger företaget till jämfört med andra företag i samma bransch – marginal och kostnadsläge etc? Hur utvecklar sig de viktigaste nyckeltalen? Har ägaren och närstående rätt lönenivå med tanke på utdelningsreglerna? Är de nya kunderna kreditvärdiga eller kan de orsaka kundförluster om inte åtgärder vidtas? Har transaktioner bokförts på OBS-kontot? Har företaget negativt saldo på skattekontot? 

Vårt nya rådgivarverktyg ger i realtid svar på alla dessa och ytterligare ett stort antal viktiga rådgivningsfrågor. 


kostnadsfria-aktiviteter-BL-dagen.png

Andra aktiviteter under Redovisningsbyrådagen 2019:

Nyhetsseminarium
Läs mer »
Så kommer du igång med byråns digitala resa
Läs mer »
Rådgivningstips för redovisningsbyråer
Läs mer »
Thomas Järvheden
Läs mer »

Redovisningsbyrådagen, tidigare BL-dagen, är vår årliga kunddag i Stockholm, Göteborg och Malmö! Du bjuds på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du ser även hela vårt sortiment och får fina erbjudanden och rabatter. Vi har öppet hus kl 08.30-17.00 och under dagen bjuds kaffe och förfriskningar.
Läs mer om Redovisningsbyrådagen >>

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »