Redovisningsbyrådagen 2019

Syns din byrå på Google?

– en del av Redovisningsbyrådagen 2019

Att googla har för många blivit det naturliga sättet att börja en inköpsprocess – även för företagare som vill köpa redovisningstjänster. Missa inte den här halvtimmen med SEO-experten Leonard Pauve som visar hur din redovisningsbyrå med enkla medel kan förbättra sin ranking på Google och andra sökmotorer.

 
0:-

Det här evenemanget är en del av Redovisningsbyrådagen 2019 »

Visningen är kostnadsfri men kräver anmälan.

Skriv ut

Syns din byrå på Google?

Att googla har för många blivit det naturliga sättet att börja en inköpsprocess – även för företagare som vill köpa redovisningstjänster. Missa inte den här halvtimmen med Leonard Pauve som visar hur din redovisningsbyrå med enkla medel kan ranka högre på Google och andra sökmotorer.

Leonard Pauve är expert på SEO (sökoptimering) med mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa bland annat e-handlare i extremt konkurrensutsatta branscher att ranka i topp på Google. 

Under den här föreläsningen delar Leonard med sig av ett antal heta tips om hur du och din byrå med kostnadsfria åtgärder kan klättra på Google-rankingen. 
Andra aktiviteter under Redovisningsbyrådagen 2019:

Marknadsföring i sociala medier
Läs mer »
Nyhetsseminarium
Läs mer »
Trendspaning inom redovisningsbranschen
Läs mer »
Skräddarsydda hemsidor för redovisningsbyrån
Läs mer »

Redovisningsbyrådagen, tidigare BL-dagen, är vår årliga kunddag i Stockholm, Göteborg och Malmö! Du bjuds på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du ser även hela vårt sortiment och får fina erbjudanden och rabatter. Vi har öppet hus kl 08.30-17.00 och under dagen bjuds kaffe och förfriskningar.
Läs mer om Redovisningsbyrådagen >>

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »