Micael Dahlén

Bryt ihop och gå vidare

– vad kan vi lära av krisen och hur kan vi må bättre?

Micael Dahlén är professor vid Handelshögskolan i Stockholm och är en internationellt efterfrågad föreläsare. Han har föreläst för företag som Google, Volkswagen, Deloitte, Oriflame och Samsung. Välkommen på en utmanande, spännande och nytänkande föreläsning om samhället, samtiden och framtiden.

Redovisningsbyrådagen 2020 är kostnadsfri och genomförs som ett helt digitalt event.

 
0:-

Det här evenemanget är en del av Redovisningsbyrådagen 2020 »

Visningen är kostnadsfri men kräver anmälan.

Skriv ut

Bryt ihop och gå vidare
– vad kan vi lära av krisen och hur kan vi må bättre?

Micael Dahlén är professor vid Handelshögskolan i Stockholm och är en internationellt efterfrågad föreläsare. Han har föreläst för företag som Google, Volkswagen, Deloitte, Oriflame och Samsung och uppnått närmast stjärnstatus.

Som 34-åring blev Micael Dahlén Sveriges yngste professor. Hans forskning beskrivs som okonventionell och han räknas som en av världens främsta inom sitt forskningsfält.

På Redovisningsbyrådagen kommer Micael att hålla en specialanpassad föreläsning med fokus på vad vi kan lära av den pågående krisen och hur vi kan må bättre som människor (och medarbetare), företag och samhälle. 

Välkommen på en utmanande, inspirerande och nytänkande föreläsning om samhället, samtiden och framtiden.

Redovisningsbyrådagen 2020 är kostnadsfri och genomförs som ett helt digitalt event.Andra aktiviteter under Redovisningsbyrådagen 2020:

Ta din rådgivning till en ny nivå
Läs mer »
Är aktiebolag alltid bästa företagsformen?
Läs mer »
Nyhetsseminarium
Läs mer »
Leeroy
Läs mer »

Redovisningsbyrådagen är vår årliga fokusdag för redovisningsbranschen. För ett tryggt och säkert deltagande genomförs Redovisningsbyrådagen i år som ett helt digitalt event som du tar del av via din dator, platta eller mobil.

Under dagen bjuds du på kostnadsfria visningar, underhållning, användarträffar och föreläsningar. Du ser även hela vårt sortiment av smarta digitala programlösningar, handböcker, utbildningar, informationslösningar mm och får fina erbjudanden och rabatter.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen >>

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »