Laddar...

Redovisningsbyrådagen

Tack alla ni som deltog på våra redovisningsbyrådagar i Malmö, Göteborg och Stockholm och bidrog till att skapa fantastiskt inspirerande dagar. Här har vi samlat filmerna från de tre spår som fanns att välja mellan på eftermiddagen – digitalisering, marknadsföring och integrationer.

Vi hoppas naturligtvis på återseende nästa år.

Välkommen till Redovisningsbyrådagen 2020 i Malmö 1/9 , Göteborg 2/9 och Stockholm 3/9!Inspelade föreläsningar från Redovisningsbyrådagen 2019

DIGITALISERINGSSPÅRET

Trendspaning inom redovisningsbranschen, Digitaliseringsspåret
Trendspaning inom redovisningsbranschen 

Under den här föreläsningen gör vi en branschspaning och diskuterar vad vi tror kommer att krävas av redovisningsbyråer som vill bli eller fortsätta vara framgångsrika. Hur påverkas branschen av ny teknik som AI och hur kan ett mer automatiserat arbetssätt användas för att ge kunden en annan och bättre upplevelse av dina tjänster? 


Så kommer du igång med byråns digitala resa, Digitaliseringsspåret
Så kommer du igång med byråns digitala resa

Har du bestämt dig för att digitalisera redovisningsbyrån men vill veta mer om vad som krävs och i vilken ordning allt bör göras? Under den här föreläsningen visar våra kunniga byrårådgivare hur du och din byrå tar första steget på er digitaliseringsresa.


AI-stöd för byråns rådgivning, Digitaliseringsspåret
AI-stöd för byråns rådgivning

Ett färdigt rådgivningsunderlag inför mötet med kunden bara genom en knapptryckning? Ja, det är helt möjligt med hjälp av modern teknik och kraftfull Artificiell Intelligens i kombination med våra experters samlade kunskap och erfarenhet. Med vårt nya Rådgivarverktyg får du som rådgivare dels en gedigen rapport att utgå ifrån vid rådgivningen och löpande viktiga signaler och notifieringar om företagets ekonomi, företagarens situation, osv. 


MARKNADSFÖRINGSSPÅRET

Marknadsföring i sociala medier, Marknadsföringsspåret
Marknadsföring i sociala medier

Sociala medier är en effektiv kanal för redovisningsbyårer när det gäller både att attrahera nya kunder och att stärka byråns varumärke och trovärdighet. Under den här halvtimmen visar Leonard Pauve hur sociala medier kan användas för kraftfull och kostnadseffektiv marknadsföring som du snabbt kan räkna hem.

  

Skräddarsydda hemsidor för redovisningsbyrån, Marknadsföringsspåret
Skräddarsydda hemsidor för redovisningsbyrån

Din hemsida är ansiktet utåt gentemot såväl befintliga som nya kunder och en viktig marknadsföringskanal. Under den föreläsningen visar vi hur du kan få en stilren, funktionell och lättskött hemsida som är anpassad efter din redovisningsbyrås behov. 

 

Syns din byrå på Google?, Marknadsföringsspåret
Syns din byrå på Google?

Att googla har för många blivit det naturliga sättet att börja en inköpsprocess – även för företagare som vill köpa redovisningstjänster. Missa inte den här halvtimmen med Leonard Pauve som visar hur din redovisningsbyrå med enkla medel kan ranka högre på Google och andra sökmotorer. 


INTEGRATÖRSSPÅRET

Bygglet, Integratörssåpret
Bygglet – smidig integration med BL Administration

Välkommen på en 30-minuters visning av vår integration med Bygglet. Bygglet är ett projektverktyg för små och medelstora företag i byggbranschen. Allt fler byggföretag väljer Bygglet för att underlätta sin administration och nu kan verktyget smidigt kopplas ihop med BL Administration.


Telia Sense, Integratörsspåret
Telia Sense – smidig integration med BL Administration

Välkommen till en 30-minutersvisning av vår integration med Telia Sense – en smart tjänst som ger dig ett enklare bilägande med bland annat automatisk körjournal, parkeringsassistens och 4G-wifi. Allting sköts enkelt via Telia Sense-appen i din mobil. Appen kan smidigt kopplas ihop med BL Administration.


iZettle, Integratörsspåret
iZettle – smidig integration med BL Administration

Välkommen till en 30-minutersvisning av vår sömlösa koppling mellan iZettle och BL Administration. Genom att sätta upp en schemalagd import får du automatiskt in all försäljning i BL Administration en gång om dagen. Du har även möjlighet att importera alla dina tidigare transaktioner.