Helhetslösning

Redovisningskonsult?

– vi har helhetslösningen!

Vår helhetslösning används av tusentals redovisningskonsulter och är ett kostnadseffektivt sätt för en redovisningskonsult att få tillgång till all programvara och de informationstjänster en modern redovisningskonsult behöver. Programmen kan köras lokalt eller i molnet. Läs mer

  • All programvara byrån behöver 
  • Digital byrå-kundsamverkan
  • Informationstjänster och e-böcker
  • Expertsvar på skatte- och redovisningsfrågor  
alla-programvaror-och-informationstjanster-byran-behover.png

Allt för redovisningskonsulter och redovisningsbyråer

Vi är glada över att som enda leverantör kunna erbjuda alla verktyg, utbildnings- och informationstjänster en redovisningskonsult och en modern redovisningsbyrå behöver.

Vi erbjuder all programvara för redovisning, löneadministration, digital kundsamverkan, byråadministration, skatt, bokslut och deklaration. Du hittar handböcker i både tryckt format och som e-böcker. Relevanta kurser i kurslokal eller på webben, som håller dig ajour och ger dig utbildningstimmar.

Vi kan hålla dig uppdaterad via våra nyhetstjänster och hjälpa dig vidare med vår personliga frågeservice om du kör fast i en fråga.

Antingen sätter du ihop en egen lösning med de delar du behöver eller så väljer du vår bekväma och prisvärda Helhetslösning för redovisningsbyråer.

Vill ni ha hjälp med att informera era kunder om nyheter inom skatt, ekonomi, personal och juridik?

Med vår tjänst Nyhetsbrev till redovisningsbyråns kunder sköter vi ert nyhetsbrev till era kunder.

Ett modernt byråstöd som underlättar vardagen

En redovisningsbyrå har en mängd kunduppdrag och inlämningsdatum att hålla reda på. Vi har utvecklat ett helt webbaserat byråstöd som underlättar vardagen för både ­byråledare och byråmedarbetare.

Läs mer »

Vem är du? - Redovisningskonsult - ctl00_cph1_pg15607_relimg

Digitala Företaget – ge dina kunder en bättre upplevelse

Med appen Digitala Företaget hanterar redovisningsbyråns kunder alla flöden – fakturering, utläggshantering, tidrapportering, körjournal mm – även kommunikationen kring materiallämning och kompletteringar. Man kan säga att kunden gör de enkla uppgifterna och ni på byrån de svårare, som de flesta kunder inte vill hålla på med.

Läs mer »

Vem är du? - Redovisningskonsult - ctl00_cph1_pg15546_relimg

Säkra din fortbildning och dina utbildningstimmar

Med Stora eKurspaketet får du som redovisningskonsult eller revisor tillgång till alla våra onlinekurser inom skatt, personal och redovisning. Till en låg månatlig kostnad har du ständig tillgång till den utbildning du behöver. Du går e-kurserna var du vill, när du vill och i din egen takt.

Läs mer »

Vem är du? - Redovisningskonsult - ctl00_cph1_pg12254_relimg

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »