Redovisningsdagen 2021 – livesänd distanskurs

Redovisningsdagen 2021 – livesänd distanskurs

– med Sven-Inge Danielsson, Anette Broberg och Lena Sörell

Välkommen till Redovisningsdagen på distans – en dag fylld av nyheter inom redo­vis­nings­om­rådet. Vi går igenom nya regler, nyheter från Bok­förings­nämn­den, nya rätts­fall och uttal­anden från Skatte­verket samt fördjupar oss inom aktuella frå­gor. Detta är väl inves­terad tid för alla som ar­betar med redo­vis­ning och vill ligga i fram­kant.

Boka din plats senast 31 augusti så får du 20 % boka tidigt-rabatt!

Välj kurstillfälle!


Utbildningstimmar:
5 tim redovisning

2 990:-

I kursavgiften ingår kursdokumentation. Moms tillkommer.

Läs också om Skattedagen 2021 och Momsdagen 2021.

Skriv ut

Redovisningsdagen 2021 – livesänd distanskurs

Välkommen till en dag fylld av nyheter inom redo­vis­nings­om­rådet. Vi går igenom nya regler, nyheter från Bok­förings­nämn­den, nya rätts­fall och uttal­anden från Skatte­verket samt fördjupar oss inom aktuella frå­gor. Detta är väl inves­terad tid för alla som ar­betar med redo­vis­ning och vill ligga i fram­kant.

Redovisningsdagen genomförs som en livesändning via videolänk. Det är som att redovisningsträffen och kursledarna kommer hem till dig och innebär att du kan uppdatera dig utan att behöva lämna arbetet eller hemmet. Du behöver inte ladda ner eller installera något program utan det är bara att följa en länk för att ansluta till redovisningsträffen. 

Vid kursstart blir du varmt mottagen och får hjälp att komma igång. Du har sedan full interaktion med kursledarna under hela kursen. Du kan ställa frågor och får tillgång till kursmaterial, precis som på våra vanliga redovisningsdagar. 

Målgrupp

Redovisningsdagen vänder sig till dig som arbetar med redovisning, t ex på redovisnings- eller revisionsbyrå eller med ekonomin på ett företag, eller är intresserad företagare.

Kursledare

Kursledare är Sven-Inge Danielsson, Anette Broberg och Lena Sörell.

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt bör du ha grundläggande kunskaper på redovisningsområdet.

Kurslängd

1 dag (5 kurstimmar).

I kursavgiften ingår

I kursavgiften ingår kursdokumentation.

Skattedagen genomförs som en livesändning via videolänk. Det är som att skatteträffen och kursledarna kommer hem till dig och innebär att du kan uppdatera dig utan att behöva lämna arbetet eller hemmet. Du behöver inte ladda ner eller installera något program utan det är bara att följa en länk för att ansluta till skatteträffen. 

Vid kursstart blir du varmt mottagen och får hjälp att komma igång. Du har sedan full interaktion med kursledarna och andra deltagare under hela kursen. Du kan ställa frågor och får tillgång till kursmaterial, precis som på våra vanliga skattedagar. 

Kursen ger utbildningstimmar (5 för skatt och 2,5 för lön).

Kursinnehåll
 • Redovisningsnyheterna för 2021 med fördjupning inom särskilt intressanta områden
 • Aktuellt från Bokföringsnämnden och Skatteverket
 • Praktiska redovisningsfrågor

 
Andra kurser för dig:

Momsdagen 2021 - Distanskurs
Läs mer »
2 990:-
Skattedagen 2021 - Distanskurs
Läs mer »
2 990:-
Stora Rådgivardagen – Distanskurs
Läs mer »
4 990:-
Fåmansföretagsdagen – Distanskurs
Läs mer »
4 990:-

Så fungerar en livesänd distanskurs

En distanskurs är en kurs som du går i realtid via internet med din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan ta del av kursen i princip var du vill så länge du har ett headset och internetuppkoppling.

Vid kursens början får du hjälp att komma igång av våra kursledare. Du har sedan full interaktion med kursledarna och andra kursdeltagare under hela kursen. Du får tillgång till ett digitalt kursmaterial och kan ställa frågor.  

Våra distanskurser sker live via det digitala verktyget Zoom, både kursledare och kursdeltagare är alltså aktiva samtidigt på en bestämd dag och tid. Zoom är helt kostnadsfritt att använda för dig som kursdeltagare. 

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »