Tolkning

– automatiserad fakturatolkning för 39 kr/mån

Med Tolkning slipper du manuell hantering av leverantörsfakturorna. Dina leverantörsfakturor skickas till en ”robot” som lär sig att tolka dina dokument. Baserat på tidigare inlärning, dvs hur du konterat liknande fakturor tidigare, får du ett konteringsförslag. Du får alltså konteringarna precis som du vill ha dem. För varje tolkning och justering blir ”robotens” konteringsförslag allt mer precisa och efter en tid är träffsäkerheten i det närmaste hundraprocentig. 

Varför Tolkning?
  • Automatiserad bokföring
  • Snabbare arbetsflöde
  • Fast, lågt pris
  • Minimal manuell hantering 
  • Obegränsat antal fakturor

39:-/mån/företag


Jag vill veta mer om BL Tolkning »


Fakturatolkning

Vad krävs för att kunna använda Tolkning? 

För att kunna använda vår tolkningstjänst krävs att du kör  BL Leverantör i molnet. Du aktiverar tolkningen inne i programmet. För automatiserad bokföring av leverantörsfakturorna krävs att du även har BL Bokföring eller BL Bokföring Plus.

Såväl företag som redovisningsbyråer och andra som hanterar ett antal leverantörsfakturor har mycket att vinna på att automatisera leverantörsfakturahanteringen. 

Tolkning redan från första fakturan

Som ny användare av tolkningstjänsten går det snabbt att komma igång. Roboten utnyttjar kunskaper från andra robotar i systemet och kan på så vis ge dig snabb hjälp genom förifyllda basuppgifter som leverantör, datum, totalbelopp, moms, osv – redan från första fakturan. 

Vi tror dock att du som bokför vill ha kvar full kontroll över valet av kostnadskonton, så det överlåter roboten till dig att bestämma. 

När du sparat din leverantörsfaktura går facit på hur du vill ha det tillbaka till roboten och bygger på dess kunskap, som du sedan kan tillgodogöra dig vid nästa faktura från samma leverantör.

Tolkningstjänsten fungerar för fakturor i formaten pdf, jpg, jpeg och png.

Fast, lågt pris – bara 39 kr i månaden 

Priset för Tolkning är endast 39 kr i månaden per företag. Ingen avgift per transaktion eller andra avgifter tillkommer. Priset inkluderar ett obegränsat antal fakturor och tål att jämföras med alla leverantörer av liknande system. 

Enkelt att utöka för en helt automatiserad fakturahantering

Det är lätt att komma igång med Tolkning och enkelt att utöka med våra andra tjänster för att kunna jobba med en helt automatiserad leverantörsfakturahantering

Så kommer du igång

Vi har återkommande kostnadsfria livesända visningar om hur du kommer igång med Tolkning och e-postportalen. Vill du se den praktiska arbetsgången kan du läsa mer här »

När du sparat din leverantörsfaktura/reskontrapost/registrering/kontering (välj själv) går facit på hur du vill ha det tillbaka till roboten och bygger på dess kunskap som du sedan kan tillgodogöra dig vid nästa faktura från samma leverantör.
Förmånligt paket för automatiserad leverantörsfakturahantering
Fakturatolkning

Tolkning + e-postportal
59:-/mån


Läs mer om paketerbjudandet »

Kontakta mig