Häng med oss till italienska Lago Maggiore

– möt hösten fylld av energi och nya kunskaper


utlandskurs 2019, Lago Maggiore

Välkommen att följa med oss på en veckolång kurs till Stresa, en pärla i det vackra italienska sjödistriktet Lago Maggiore. Det blir en intressant kursvecka med ett ­varierande innehåll att välja bland. Kursen vänder sig främst till dig som arbetar på redovisnings-/revisionsbyrå eller med ekonomi- och personalfrågor på ett företag. 

13–20 september 2019

Kurs + resa från ca 24 990:-

FULLBOKAT!
Hör av dig för köplats. 

Varierande kursinnehåll med nyhetsfokus

Till stor del är kursen nyhetsinriktad med tyngdpunkt på skatt, moms, personal och redovisning. Vi går bland annat igenom ny lagstiftning, förslag och aktuella rättsfall. Under hela kursveckan finns våra kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt, moms, redovisning och juridik.

Lago Maggiore

Lago Maggiore

Lago Maggiore har sin västliga del i regionen Piemonte, den östliga i Lombardia, och i norr tittar den in i Schweiz. Väst­sidan är den livligaste, med många hotell och restauranger i orter som Arona, Stresa och Pallanza. Stresa är sjöns metropol och från den eleganta strandpromenaden ser man över till öarna Isole Borromee (Isola Bella, Isola dei Pescatori och Isola Madre).

Hotell Grand Hotel Bristol

Grand Hotel Bristol

Från Grand Hotel Bristol har du utsikt över sjön Lago Maggiore och Borromeo-öarna. Du har tillgång till en pool med panorama­utsikt och en stor, grönskande trädgård. ­Rummen är inredda i klassisk elegant stil och har utsikt över bergen eller sjön. På hotellet finns restaurang, bar samt även en inomhuspool, ett gym och två bubbelbad. ­Hotellet ligger ca 800 meter från Stresas centrum och 10 minuters promenad från järnvägsstationen. I ­Stresas centrum finns ett stort utbud av restauranger, affärer, mm.

Hotellrum på Grand Hotel Bristol

 

Restaurang på Grand Hotel Bristol

 

Lago Maggiore

 

Vill du veta mer om vår skatte- och ekonomikurs i Italien?

Kontakta Jessica Nordström på 0650-541400 eller jessica.nordstrom@blinfo.se.
Du kan även använda kontaktformuläret så återkommer vi till dig!