sesimbra_web.jpg

Utlandskurs – skatt och ekonomi

Portugal, 12–19 september 2020

Inled hösten med att följa med oss på en skatte- och ekonomikurs till den charmiga badorten Sesimbra. Kombinera intressanta kurspass med avkopplande sol och bad och spännande upplevelser. Det blir en kursvecka med ett stort antal kurspass med varierande innehåll som du väljer bland. 

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
42.5 tim blandat

11 950:-

I kursavgiften ingår kursdokumentation samt förmiddags- och eftermiddagsfika. Kontakta maria.wallner@blinfo.se för mer information.

Prisexempel: kursavgift 11 950 kr + resa ca 13 900 kr (avser del i dubbelrum) = totalt ca 25 850 kr.

Skriv ut

Om vår skatte- och ekonomikurs i Sesimbra

Följ med oss på en kursvecka till Portugal och blanda intressanta kurspass med avkoppling, sol, bad och spännande upplevelser!

Det blir en kursvecka med ett stort antal kurspass med varierande innehåll som du väljer bland.

Kursen vänder sig främst till dig som jobbar på redovisnings-/revisionsbyrå eller med ekonomi- och personalfrågor på ett företag. 

Läs mer om kursens innehåll under fliken Kursinnehåll.

Om Sesimbra
Sesimbra är en charmig och genuin badort belägen cirka en timme söder om Lissabon. Byn ligger vid nationalparken Serra da Arrábidas sluttningar och erbjuder besökare fina sandstränder, natursköna stigar och en mängd kaféer, barer, restauranger och butiker. Fisk- och skaldjursrätter hör till byns matspecialiteter. 

Om boendet
Fyrstjärniga Sesimbra Hotel & Spa har ett perfekt läge direkt vid stranden. På hotellet finns en fin fiskrestaurang och en bar med bowlingbana. Rummen är modernt och stilfullt inredda med utsikt över Atlanten. Hotellet har en infinitypool utomhus, ett spa med ett stort utbud av hälso- och skönhetsbehandlingar, en uppvärmd liten inomhuspool, bastu samt ett turkiskt bad och gym.  

Kontakta Maria Wallner (maria.wallner@bjornlunden.se) för mer information.

sesimbra_web2.jpg

Andra kurser för dig:

Skattedagen 2020
Läs mer »
2 990:-
Momsdagen 2020
Läs mer »
2 890:-
Redovisningsdagen 2020
Läs mer »
2 890:-
Järvsöweekend
Läs mer »
9 990:-

Till stor del är kursen nyhetsinriktad med tyngdpunkt på skatt, moms, personal och redovisning. Vi går bland annat igenom ny lagstiftning, förslag och aktuella rättsfall.

Kursen vänder sig främst till dig som jobbar på redovisnings- /revisionsbyrå eller med ekonomi- och personalfrågor på ett företag.

Vi erbjuder ett stort antal kurspass med ­varierande innehåll som du väljer bland. Kursledare är i de flesta fall våra egna medarbetare som till vardags skriver böcker eller artiklar i kursämnet och som jobbar i vår frågeservice eller support. Alltså kursledare med hög kompetens och stor praktisk erfarenhet. Och med glimten i ögat, inte minst ­viktigt under långa kursdagar och kursveckor! Under hela kursveckan har du möjlighet att få svar på dina frågor och konsultera våra kursledare.

Kursen är nyhetsinriktad men om du följer med på vår utlandskurs åren efter varandra kommer du att kunna känna igen innehållet i vissa fördjupande kurspass. 

Under hela kursveckan finns våra kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt, moms, redovisning och juridik.

Del i dubbelrum: ca 13 900 kr
Enkelrumstillägg: ca 5 775 kr
Frukostbuffé ingår

Kursavgift: 11 950 kr
Avbeställningsskydd: 385 kr
Reseförsäkring:345 kr

Avresa från: Arlanda, Kastrup & Landvetter (Obs! flygtillägg 1 200 kr från Landvetter).

Fika och kursdokumentation

För kursdeltagare ingår fika de dagar det är kurs samt en omfattande kursdokumentation.

Betalning

För kursen är det en anmälningsavgift på 1 900 kr per person. Betalning av anmälningsavgiften
innebär definitiv anmälan. Avgiften räknas av vid slutbetalning, som görs ca 2-3 månader före kursen. Om ni väljer att avboka kursen återbetalas inte anmälningsavgiften. För resan debiteras en handpenning av
researrangören. Slutbetalning av resan ska vara researrangören tillhanda en månad före avresa.

Frågor!

Om du har frågor kring kursen, kontakta Maria Wallner för mer information, maria.wallner@blinfo.se, tel 0650-541400.

Teknisk arrangör för resan är JB Travel AB. Har du frågor angående resan kontaktar du Malin Birol, malin.birol@jbtravel.se, tel 08-505 299 11.

Resevillkor

För resorna gäller de allmänna och särskilda gruppresevillkoren antagna av Svenska Resebyråföreningen
och Researrangörsföreningen efter överläggningar med konsumentombudsmannen.
Vi reserverar oss för avgiftshöjningar, valutaförändringar, skatter samt övriga kostnader utanför vår kontroll. Med reservation för ändringar.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »