Hitta din redovisningsbyrå / Åstorp

Redovisningsbyrå i Åstorp

I Åstorp hittar du som företagare en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital progamlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

ze.png

Z-E Redovisning

Z-E Redovisning KB är en mindre redovisningsbyrå med bred kompetens. Vi har många års erfarenhet som konsulter hos kundföretag i skiftande branscher och storlekar. Vi är medlemmar i FAR, Föreningen Auktoriserade Revisorer, en svensk branschorganisation som organiserar revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare verksamma på revisionsbyråer samt redovisningsbyråer, vilket innebär att vi arbetar enligt Svensk standard för redovisnings och lönetjänster ( Reko) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring.

Hos oss får du ett personligt bemötande och en engagerad konsult som finns med hela vägen. Vi hjälper dig som kund att förstå din redovisning så att du kan ta rätt beslut och koncentrera dig på din kärnverksamhet. Många av våra kunder har funnits med oss i många år och av erfarenhet vet vi att en långvarig kundrelation är det bästa stödet till dig som företagare.

Utöver svenska språket pratar vi ungerska och rumänska också.

Skicka förfrågan!