Mina sidor

Här på Mina sidor kan du kontrollera och ändra dina uppgifter, hämta programuppdateringar, mallar, e-böcker, nyhetstjänster, mm.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter » 

Kunduppgifter

Din e-postadress och organisationsnummer styr rättigheter till vissa av dina tjänster hos oss. För din trygghet och säkerhet ber vi dig att använda vår blankett Ändring av kund- och användaruppgifter »

Program

Här kan du ladda ner senaste versionen av ditt program. Klicka på "Ladda ner" på respektive fil för att starta nedladdningen. Även om det är första gången du ska köra programmet är det den här filen du ska ladda ner. 


Digtala Årsredovisningen

Digitala Årsredovisningen Byrå

Digitala Årsredovisningen är ett helt webbaserat program, vilket innebär att vi sköter alla uppdateringar och att du inte behöver installera någonting på din dator. Vi rekommenderar att du använder Chrome som webbläsare när du arbetar med Digitala Årsredovisningen. Du loggar in till tjänsten via www.digitalaarsredovisningen.se. Du kan sedan spara sidan som ett Bokmärke eller Fästa fliken i din webbläsare.

  

Mallar & juridiska avtal

Mina mallar
Mallfilerna ligger lagrade som zip-arkiv tillsammans med instruktionerna som hör till. För att använda filerna måste du packa upp zip-arkivet och spara filerna på en plats där du vill arbeta med dem.  

Vissa mallar är i pdf-format och kan inte sparas ifyllda om du använder Adobe Reader. Det finns dock gratisprogram som kan hantera detta, bl a Perfect PDF Reader.

Mina juridiska avtal och dokument
Har du köpt produkten hittar du mer information under rubriken Skräddarsydda juridiska avtal.

 

Enstaka mallar

E-böcker

Här hittar du de e-böcker och e-bokpaket du har köpt. När du laddat hem en e-bok har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad. 


E-artiklar

Onlinekurser

Inloggning till mitt.blinfo.se

Har du Stora Onlinekurspaketet, onlinekurspaketet Personal eller beställt en enstaka onlinekurs loggar du in här:

Mina onlinekurser »

Har du frågor eller funderingar får du gärna mejla till onlinekurs@bjornlunden.se.

Vi rekommenderar webbläsarna Chrome, Edge eller Firefox för dina onlinekurser.

 

Kursdokumentation

Mina order