Mina sidor

Här finns information för dig som loggat in på sidan. Du kan kontrollera och ändra dina uppgifter, hämta programuppdateringar, dokumentmallar, e-böcker, mm.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »


minauppg.png

Kunduppgifter

program.png

Program

Här kan du ladda ner senaste versionen av ditt program. Klicka på "Ladda ner" på respektive fil för att starta nedladdningen. Även om det är första gången du ska köra programmet är det den här filen du ska ladda ner.

Digitala Årsredovisningen

Digitala Årsredovisningen Byrå

Digitala Årsredovisningen är ett helt webbaserat program, vilket innebär att vi sköter alla uppdateringar och att du inte behöver installera någonting på din dator. Vi rekommenderar att du använder Chrome som webbläsare när du arbetar med Digitala Årsredovisningen. Du loggar in till tjänsten via www.digitalaarsredovisningen.se. Du kan sedan spara sidan som ett Bokmärke eller Fäst fliken i din webbläsare.

.

mallar.png

Mallar

Filerna ligger lagrade som zip-arkiv tillsammans med instruktionerna som hör till. För att använda filerna måste du packa upp zip-arkivet och spara filerna på en plats där du vill arbeta med dem. Därefter kan du börja redigera filerna. I den här filmen visar vi hur det fungerar »

Vissa mallar är i pdf-format och kan inte sparas ifyllda om du använder Adobe Reader. Det finns dock gratisprogram som kan hantera detta, bl a Perfect PDF Reader.

Enstaka mallar

ebok.png

e-böcker

Här hittar du de e-böcker och e-bokpaket du har köpt. När du laddat hem den har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad till ett år.

blinfo2.png

e-artiklar

Här hittar du de e-artiklar du har köpt. När du laddat hem den har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad till ett år. 

ekurs2.png

e-kurser

Inloggning

Har du Stora eKurspaketet eller beställt en enstaka e-kurs loggar du in här »
Har du frågor eller funderingar får du gärna mejla till ekurs@blinfo.se.

Vi rekommenderar webbläsarna Chrome, Edge eller Firefox för dina e-kurser

wheel.png

Kursdokumentation

Mina sidor – smidig inloggning till BL-tjänster – BL Info - ctl00_cph1_Image3

Mina order