Hitta din redovisningsbyrå / Alingsås

Redovisningsbyrå i Alingsås

Alingsås placerade sig i år på 32:a plats på listan över Årets företagarkommuner. Man har klättrat drygt hundra placeringar från 2014. Här hittar du redovisningsbyråer i Alingsås som använder BL:s digitala programlösningar. Det innebär att du som företagare kan koppla din fakturering, lönehantering mm till redovisningsbyrån som sköter din redovisning. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningskonsult sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med det här flexibla arbetssättet kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Hitta redovisningsbyrå i Alingsås - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg8146_eximg

Slipp Redovisning Alingsås

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån.  

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Alingsås - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg3932_eximg

Ekonomen i Alingsås AB

Vi är en komplett redovisningsbyrå som erbjuder rådgivning och helhetslösningar efter de behov som eftersöks. Bokföring, fakturering, lönehantering, avisering, bokslut och årsredovisning, inkomstdeklaration, redovisning och deklaration av moms och skatt samt bolagsärenden

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Alingsås - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg3931_eximg

Duvbo Redovisningstjänst

AB Duvbo Redovisningstjänst är en redovisningsbyrå som ligger centralt i Alingsås.
Mina kunder är små och medelstora företag inom de flesta branscher och jag kan erbjuda ett brett utbud av tjänster.

Ring mig så träffas vi för ett förutsättningslöst möte.

Skicka förfrågan!