Hitta din redovisningsbyrå / Ekerö

Redovisningsbyrå på Ekerö 

I Ekerö kommun finns fler än 3 500 aktiva företag och fler kommer till. Ekerö finns på 24:e plats i Nyföretagarbarometern. Och Företagarna Ekerö/Sundbyberg är Sveriges största företagarorganisation. Här finns även en framåt redovisningsbyrå som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med den här lösningen kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Hitta redovisningsbyrå i Ekerö - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg4006_eximg

Optimera Ekonomi Mälaröarna AB

Välkommen till Optimera Ekonomi!

Vi är en redovisningsbyrå med erfarna konsulter som arbetar aktivt för att effektivisera samarbetet mellan oss och våra kunder. Vi tar hand om allt från den löpande redovisningen till bokslut och deklaration. Vi kan även hjälpa dig med bolagsbildningen eller likvidationen av ditt bolag.

Välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst möte!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Ekerö - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg4007_eximg

Slipp Redovisning Ekerö

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Ekerö - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg8376_eximg

Tillit Redovisning AB

Tillitredovisning strävar efter att du som kund ska känna en fullständig trygghet i vårt samarbete. Våra tre ledord är Kvalité, Trygghet och Tillit. Vi jobbar proaktivt i syfte att din företagarresa ska bli så bekväm och lönsam som möjligt.

Vi är auktoriserad byrå genom SRF konsulterna och genomgår löpande kvalitetskontroller från vårt branschförbund.

Vi hjälper dig med löpande redovisning, bokslut, deklaration. löner, bolagsbildning mm.

Gå gärna in på vår hemsida för mer info.

Välkommen att höra av dig!

Skicka förfrågan!