Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Redovisningsbyrå Enköping - Modern Ekonomi - ctl00_cph1_bureauImg

Modern Ekonomi

Modern Ekonomi i Enköping är din lokala partner där vi erbjuder personligt och långsiktigt samarbete. Vi finns för dig och ditt företag i företagets alla olika faser.  Våra uppdragsgivare finns inom många olika branscher men till stor del är de konsulter och hantverkare med mindre och medelstora företag. Vi underlättar ditt företagande genom att ta fram beslutsunderlag för alla dina beslut som företagare.

Skicka förfrågan!