Just nu får du 50 % sommarrabatt på alla böcker och e-böcker!
Hitta din redovisningsbyrå / Enköping

Redovisningsbyrå i Enköping 

I Enköping hittar du som företagare en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital progamlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
redab.png

LM Eklund Redovisning AB

LM Eklund Redovisning  AB, startades 2001 som enskild firma och ombildades 2021 till AB. Bolaget har två anställda redovisningskonsulter med lång erfarenhet av allt som berör företagsekonomi.

 För oss är varje kund unik och vi tar fram ett anpassat paket för varje kund. Du får ett fast pris efter att vi gått igenom vad och hur just du vill att vi samarbetar. Det fasta priset inkluderar allt som förekommer under ett bokföringsår dvs även bokslut och deklarationer. Vi arbetar i moderna ekonomiprogram som möjliggör allt från manuella rapporter till helt digitala lösningar med appar mm. Det viktigaste för oss är att du som kund får de tjänster som du själv känner är ändamålsenliga för dig. Vill du som kund hellre ha allt på plats kommer vi gärna ut och jobbar på plats hos dig.

Skicka förfrågan!