Hitta din redovisningsbyrå / Enköping

Redovisningsbyrå i Enköping 

I Enköping hittar du som företagare en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital progamlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Redovisningsbyrå Enköping - ctl00_cph1_bplpg6563_eximg

LM Eklund Redovisning AB

LM Eklund Redovisning  AB, startades 2001 som enskild firma och ombildades 2021 till AB. Bolaget har två anställda redovisningskonsulter med lång erfarenhet av allt som berör företagsekonomi.

 För oss är varje kund unik och vi tar fram ett anpassat paket för varje kund. Du får ett fast pris efter att vi gått igenom vad och hur just du vill att vi samarbetar. Det fasta priset inkluderar allt som förekommer under ett bokföringsår dvs även bokslut och deklarationer. Vi arbetar i moderna ekonomiprogram som möjliggör allt från manuella rapporter till helt digitala lösningar med appar mm. Det viktigaste för oss är att du som kund får de tjänster som du själv känner är ändamålsenliga för dig. Vill du som kund hellre ha allt på plats kommer vi gärna ut och jobbar på plats hos dig.

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Enköping - ctl00_cph1_bplpg7473_eximg

Modern Ekonomi

Modern Ekonomi i Enköping är din lokala partner där vi erbjuder personligt och långsiktigt samarbete. Vi finns för dig och ditt företag i företagets alla olika faser.  Våra uppdragsgivare finns inom många olika branscher men till stor del är de konsulter och hantverkare med mindre och medelstora företag. Vi underlättar ditt företagande genom att ta fram beslutsunderlag för alla dina beslut som företagare.

Skicka förfrågan!