Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Hitta redovisningsbyrå i Hallstahammar - Bjorn Lunden - Modern Ekonomi - ctl00_cph1_bureauImg

Modern Ekonomi

Modern Ekonomi i Hallstahammar, din moderna redovisningsbyrå med historiska rötter i bygden.

På Eldsbodavägen 1, i närhet till centrala Hallstahammar välkomnas du av kompetenta redovisningskonsulter som skapar beslutsunderlag för alla dina beslut som företagare. Hallstahammar med omnejd är förknippat med industrins framväxt och här finns idag många småföretagare i olika branscher, något som även präglar vår kundsammansättning som är väldigt varierande. Som kund hos oss på redovisningsbyrån Modern Ekonomi i Hallstahammar får du hjälp med allt ditt företag eller du som företagare behöver oavsett var ni befinner er i livscykeln. Vi är stolta över vår lokala närhet och vår kunskap och serviceanda och välkomnar dig!

Skicka förfrågan!