Just nu får du 50% rabatt på våra böcker och e-böcker.
Erbjudandet gäller t o m 28/11 och gäller ej Rätt-serien. Rabatten dras i kassan.

Hitta din redovisningsbyrå / Hoting
Redovisningsbyrå i Hoting

I Hoting bor det bara 700 personer. Ändå finns här hotell, camping, bilaffär, byggföretag, rörmokare, frisörer och många andra småföretag. Och faktiskt en travbana. Här finns även en framsynt redovisningsbyrå som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. 

Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!


Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Hoting - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg7066_eximg

K2’s Ekonomi & Lön Kontroll AB

Är din online baserade redovisningsbyrå. Vi jobbar för ditt företags individuella behov och satsar på kvaliteten, lönsamheten och kompetens. 

Tjänster vi erbjuder är allt från löpande redovisningen, rådgivning, deklarationer, skatt,Lön, företagsanalyser, Årsredovisningar, fakturering, bouppteckningar, myndighetsrapporteringar, m.m  titta gärna in på Hemsidan:  www.K2’s.one och läs mer. 

Vi på K2’s bär på kunskapen och verktygen, för ditt företag, vi kämpar tillsammans mot era mål. Starka tillsammans, för du vill väl…Få lönsamhet… Få vinst… Få tillväxt. 

Satsa på kärnverksamheten och anlita oss för proffisionell hjälp och få företagskontroll vart du än befinner dig! 

Vi har en bredd på våra kunder idag, allt från e-handel, skönhetssalonger, restauranger till jordbruk m.m och alla kör onlinebaserat med fasta priser 

Här finns Auktoriserad lönekonsult, cert. Redovisningsekonom och vi är medlemmar i SRF. 

Skicka förfrågan!

Orter - Hitta redovisningsbyrå i Hoting - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg3991_eximg

Ekonomistugan Hoting

Ekonomistugan Hoting AB är en redovisningsbyrå som sätter kunden i fokus. Med både lång erfarenhet & SRF auktorisation inom redovisning och löner. Kontor i Hoting, Strömsund och Dorotea.

Skicka förfrågan!