Hitta din redovisningsbyrå / Huddinge
Redovisningsbyrå i Huddinge

I Huddinge finns hela 4 000 aktiebolag, och därutöver mängder av små enskilda firmor och soloföretag. Lägg till Kungens kurva och Södertörns högskola så blir det närmare 50 000 arbetstillfällen. Här finns även flera framsynta redovisningsbyråer som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Hitta redovisningsbyrå i Huddinge - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg3910_eximg

Roger Calner

Vi är en fullservicebyrå med inriktning på små företag. Löpande bokföring och dina skattefrågor. Råd och tips om hur du skall utveckla och marknadsföra ditt företag.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Huddinge - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg6198_eximg

MZ Redovisning

Vi erbjuder kvalificerade redovisningstjänster utav SRF auktoriserad personal med bred kompetens.
Vi erbjuder bokföring, bokslut, årsredovisning, bolagsbildning, löneadministration, fakturering, mm.
Låt oss ta hand om hela eller delar utav er bokföring så frigör ni tid till att utveckla ert företag och er verksamhet.
Vi skräddarsyr våra tjänster efter ert företags behov. 

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Huddinge - Björn Lundén - ctl00_cph1_bplpg7145_eximg

Tirfing RAS AB

Tirfing RAS AB erbjuder kundanpassade lösningar gällande redovisning, skatt och rådgivning. Våra effektiva, digitaliserade och automatiserade tjänster medför att det blir lättare för dig som kund att fokusera på din verksamhet.

Skicka förfrågan!