Hitta din redovisningsbyrå / Järfälla
Redovisningsbyrå i Järfälla

I Järfälla finns ca 5 000 företag. Av dessa är 60 % soloföretag. De viktigaste branscherna i Järfälla är företagartjänster samt parti- och detaljhandel, vilket delvis förklaras av att handelsplatsen Barkarby finns här. I Järfälla finns även en framsynt redovisningsbyrå som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Hitta redovisningsbyrå i Järfälla - Bjorn Lunden - ctl00_cph1_bplpg3876_eximg

Haiden

Haiden är ett företag som hjälper firmor med deras redovisning, konsultuppdrag inom handel och ekonomi samt produktförsäljning.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta redovisningsbyrå i Järfälla - Bjorn Lunden - ctl00_cph1_bplpg7541_eximg

Account Gold AB

En digital redovisningsbyrå som ställer höga krav på kvalitet, och kan erbjuda snabba tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser​.

Skicka förfrågan!