Hitta din redovisningsbyrå / Landskrona

Redovisningsbyrå i Landskrona

I Landskrona hittar du som företagare en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Redovisningsbyrå i Landskrona - ctl00_cph1_bplpg8504_eximg

PA Olssons Redovisningsbyrå AB

PA Olsson Redovisningsbyrå är en byrå som med glädje kommer att guida er genom den djungeln som många kan uppleva att företagsekonomi är, med personlig kontakt skapar vi en långvarig relation med våra kunder. Vi har varit i branschen sedan 1989.

Vi kan erbjuda såväl det mindre som det större bolaget diverse olika tjänster inom företagsekonomi, så som exempelvis bokföring, löneadministration, upprättande av olika typer av deklarationer, bokslut och årsredovisningar m.m.
Vi kan erbjuda er en helhetslösning eller bara utvalda delar.

Vi erbjuder helt digitala arbetsflöden, där du genom ett fåtal steg kan skapa kundfakturor, betala räkningar eller ladda upp kvitton via e-post eller en mobil-app. Allt sker i ett nära samarbete med oss på byrån för att säkerställa att redovisningen håller högsta kvalité.
Vi kan även erbjuda er en mer traditionell redovisningstjänst om så skulle önskas, där du lämnar papperna till oss för bearbetning.

Vi lär känna er och ert företag och går igenom siffrorna på ett sätt som hjälper er att kunna fatta sunda beslut inför framtiden. Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte kring hur vi kan hjälpa just ert företag!

Skicka förfrågan!