Just nu får du 50% rabatt på våra böcker och e-böcker.
Erbjudandet gäller t o m 28/11 och gäller ej Rätt-serien. Rabatten dras i kassan.

Hitta din redovisningsbyrå / Malmö
Redovisningsbyrå i Malmö

I Malmö – Sveriges mest expansiva stad – frodas företagandet. Varje dag startas nya företag som behöver hjälp att få till en effektiv administration. Som tur är finns här också några riktigt bra redovisningsbyråer. Med digitala programlösningar från BL kan du som företagare koppla din fakturering, kassarapport, lönehantering mm till någon av dessa. På så vis kan du och redovisningsbyrån effektivt fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din byråpartner sköter bokföringen. 

Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3887_eximg

Redovisning 2000 AB i Malmö

Redovisning 2000 AB – småföretagarens bollplank!

Vi jobbar efter ledorden E T T – Enkelt – Tydligt – Tryggt. Så skall vårt samarbete vara och kännas för Dig. Med oss kan Du bollar alla frågor som småföretagarlivet ställer till Dig, samtidigt som vi avlastar Dig med allt inom ekonomi, personal och administration som Du önskar och har behov av. Ömsesidig feedback är viktig för oss – Du skall få den information Du behöver och vi skall uppleva till Dina förväntningar.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3892_eximg

Nord Redovisning & Bokföring i Malmö

Vi är en redovisningsbyrå som hjälper företag med olika typer av ekonomifunktioner såsom löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer, skattefrågor, hjälp vid nystart av företag, företagsöverlåtelser m.m. Våra kunder är främst små till medelstora företag inom olika branscher.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3891_eximg

Redovisningsbyrån Ordning & Reda AB

Redovisningsbyrån Ordning & Reda AB är vad det låter som: en byrå som ser till så att allt är på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi hjälper små och medelstora företag med deras redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer bl.a. När du lämnar över din redovisning till oss kan du fokusera på det du är bra på. Vi tar hand om det andra. Det är nämligen vi väldigt bra på

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3893_eximg

Target Redovisning

Vårt erbjudande är riktat mot företag som söker professionellt stöd inom ekonomi och redovisning i hela Sverige. Vi kan erbjuda högkvalitativa tjänster, vi arbetar enligt god bokföringssed och använder senaste programvara specialiserad efter kundbehov. Vi har ett brett erbjudande av professionella tjänster inom skatter och bokföring, samt en konsultverksamhet. Vilket slutligen innebär att Target Redovisning kan ta ett helhetsansvar för ditt företags behov och frågeställningar inom ekonomi och redovisning.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3890_eximg

Hjolin Konsult i Malmö

Hjolin Konsult hjälper småföretagare med det de själva inte kan eller hinner med. Jag är ditt lokala bollplank inom bokföring, redovisning och juridiska frågor. Kontakta mig så tittar vi på en lösning som passar för just ditt företag!

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3888_eximg

Kvick Redovisningsbyrå i Malmö

Kvick Redovisningsbyrå är en bokföringsbyrå med hög kompetensnivå som riktar sig främst till mindre och medelstora företag. Vi har funnits sedan 1992. Jag som startat företaget heter Lena Andersson och har varit auktoriserad redovisningskonsult sedan 15 år men har jobbat med redovisning, bokslut, deklarationer, mm sedan 1972.

 

Skicka förfrågan!