Hitta din redovisningsbyrå / Malmö
Redovisningsbyrå i Malmö

I Malmö – en av Sveriges mest expansiva städer – frodas företagandet. Varje dag startas nya företag som behöver hjälp att få till en effektiv administration. Som tur är finns här också några riktigt bra redovisningsbyråer. Med digitala programlösningar från Björn Lundén kan du som företagare koppla din fakturering, kassarapport, lönehantering mm till någon av dessa. På så vis kan du och redovisningsbyrån effektivt fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din byråpartner sköter bokföringen. 

Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg7953_eximg

Slipp Redovisning Malmö

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån. 

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg7954_eximg

Slipp Redovisning Malmö Väster

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån. 

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3887_eximg

Redovisning 2000 AB

Redovisning 2000 AB – småföretagarens bollplank!

Vi jobbar efter ledorden E T T – Enkelt – Tydligt – Tryggt. Så skall vårt samarbete vara och kännas för Dig. Med oss kan Du bollar alla frågor som småföretagarlivet ställer till Dig, samtidigt som vi avlastar Dig med allt inom ekonomi, personal och administration som Du önskar och har behov av. Ömsesidig feedback är viktig för oss – Du skall få den information Du behöver och vi skall uppleva till Dina förväntningar.

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3892_eximg

Nord Redovisning AB

Vi är en modern och digital redovisningsbyrå som erbjuder professionellt hjälp inom redovisning i hela Sverige. Vara breda kunskaper och lång erfarenhet med programvara som är anpassad efter kundbehov garanterar hög kvalitet redovisningtjänst. Vi erbjuder rådgivningstjänst, hjälp att starta företag, löpande redovisning, löner, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration. 

Våra kunder är främst små till medelstora företag inom olika branscher. Vi erbjuder fast pris på bokföring från 650 kr/mån.

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3891_eximg

Redovisningsbyrån Ordning & Reda AB

Redovisningsbyrån Ordning & Reda AB är vad det låter som: en byrå som ser till så att allt är på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi hjälper små och medelstora företag med deras redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer bl.a. När du lämnar över din redovisning till oss kan du fokusera på det du är bra på. Vi tar hand om det andra. Det är nämligen vi väldigt bra på

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3890_eximg

Hjolin Konsult

Hjolin Konsult hjälper småföretagare med det de själva inte kan eller hinner med. Jag är ditt lokala bollplank inom bokföring, redovisning och juridiska frågor. Kontakta mig så tittar vi på en lösning som passar för just ditt företag!

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3888_eximg

Kvick Redovisningsbyrå

Kvick Redovisningsbyrå är en bokföringsbyrå med hög kompetensnivå som riktar sig främst till mindre och medelstora företag. Vi har funnits sedan 1992. Jag som startat företaget heter Lena Andersson och har varit auktoriserad redovisningskonsult sedan 15 år men har jobbat med redovisning, bokslut, deklarationer, mm sedan 1972.

 

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Malmö - ctl00_cph1_bplpg3893_eximg

Target Redovisning

Vårt erbjudande är riktat mot företag som söker professionellt stöd inom ekonomi och redovisning i hela Sverige. Vi kan erbjuda högkvalitativa tjänster, vi arbetar enligt god bokföringssed och använder senaste programvara specialiserad efter kundbehov. Vi har ett brett erbjudande av professionella tjänster inom skatter och bokföring, samt en konsultverksamhet. Vilket slutligen innebär att Target Redovisning kan ta ett helhetsansvar för ditt företags behov och frågeställningar inom ekonomi och redovisning.

Skicka förfrågan!