Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Nord.PNG

Nord Redovisning AB

Vi är en modern och digital redovisningsbyrå som erbjuder professionellt hjälp inom redovisning i hela Sverige. Vara breda kunskaper och lång erfarenhet med programvara som är anpassad efter kundbehov garanterar hög kvalitet redovisningtjänst. Vi erbjuder rådgivningstjänst, hjälp att starta företag, löpande redovisning, löner, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration. 

Våra kunder är främst små till medelstora företag inom olika branscher. Vi erbjuder fast pris på bokföring från 650 kr/mån.

Skicka förfrågan!