Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Redovisningsbyrå i Södertälje - Björn Lundén - LME Redovisning AB - ctl00_cph1_bureauImg

LME Redovisning AB

Funderar du på att starta ett företag men tvekar på grund av pappersarbetet eller har din verksamhet vuxit och du känner att du inte hinner med? LME Redovisning AB finns för dig som vill fokusera på din kärnverksamhet istället för att hitta stigar i pappersdjungeln. Kontakta mig för ett uppstartsmöte så kan vi se vad jag kan hjälpa till med för att underlätta i din verksamhet.

Skicka förfrågan!