Hitta din redovisningsbyrå / Stockholm
Redovisningsbyrå i Stockholm

I Stockholm startas mer än vart tredje företag i landet. Tjänsteföretag är överlägset vanligast och endast vart tionde företag arbetar med tillverkning. Vilken typ av företag du än representerar behöver du en effektiv administration. Här hittar du redovisningsbyråer i Stockholm som du kan koppla din fakturering, lönehantering mm till och som kan ta hand om din bokföring och övriga redovisning. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. Det innebär att du och redovisningsbyrån kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din byråpartner sköter bokföringen.
Men olika företag har olika behov och med vår digitala programlösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3829_eximg

Slipp Redovisning Norrmalm

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg7971_eximg

Slipp Redovisning Södermalm

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg8365_eximg

Kajermans Redovisning AB

Kajermans redovisning AB är en auktoriserad redovisningsbyrå verksam i branschen sedan 2008.

Vi erbjuder alla typer av tjänster inom redovisningsområdet, såsom löpande bokföring, lönehantering, bokslut, deklarationer och ekonomisk rådgivning.

Vi är medlemmar i SRF konsulterna.

Välkommen att kontakta oss!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3808_eximg

BokföringsExperten i Farsta AB

BokföringsExperten i Farsta AB (vid Farsta Centrum) erbjuder förstklassig service och högkvalitativa tjänster inom starta eget, bokföring, bokslut, deklarationer, rådgivning m.m. Vi ger tips och lönsamma råd gratis per telefon eller mail.

http://bokforingsexperten.se/

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3800_eximg

C & M Redovisning AB

Välkommen till oss! Vi är en redovisningsbyrå som hjälper företag med olika typer av ekonomifunktioner såsom löpande bokföring och deklarationer. Våra kunder är främst små till medelstora företag inom olika branscher.Vi arbetar både på vårt kontor i Täby och på plats hos våra kunder.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3803_eximg

Debet & Kredit Redovisning

Vi utför löpande bokföring, bokslutsarbete samt deklarationer åt privatpersoner, enskilda firmor samt aktiebolag. Vårt arbetssätt är effektivt och personligt eftersom vi tror på en nära relation till våra kunder och ömsesidigt förtroende.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3797_eximg

Ekonomikonsulterna Roslagen AB

För oss är alla kunder lika värdefulla oavsett om det är ett aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag. Hos oss får du alltid ett positivt och personligt bemötande. Vi bryr oss om, följer upp, ger dig råd och diskuterar lösningar. Många utav våra klienter har varit kunder sedan vi startade och det ser vi som ett gott betyg!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3799_eximg

Hjerténs Redovisningsbyrå

Jag är auktoriserad redovisningskonsult och driver Hjerténs Redovisningsbyrå sedan 2007. Mina motton är: Nöjda kunder – Ha kunderna i centrum – Tillgänglighet – Kunderna skall känna trygghet när de överlämnar sin bokföring. 


Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3790_eximg

EkonomiPorten

Sedan 1995 har EkonomiPorten hjälpt såväl små som stora företag med det mesta inom ekonomisk rådgivning. Vi är aktiva medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och certifierade enligt ISO 9001 vilka båda borgar för kompetenta medarbetare och hög kvalitet på de tjänster vi levererar. Vår målsättning är alltid att utveckla våra kunders affärer för tillväxt och lönsamhet – till skillnad från den traditionella redovisningsbyrån där fokus ofta ligger på myndighetsrapportering.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3795_eximg

Avanta Ekonomi AB

Avanta Ekonomi AB är ett familjeföretag som erbjuder våra kunder högklassig hjälp med redovisning, bokslut och deklarationer. Vår kundkrets består av enskilda firmor såväl som större aktiebolag och vi erbjuder skräddarsydda tjänster efter kundens behov. Med god erfarenhet i ryggen lägger vi största fokus på att erbjuda våra kunder ett ytterst engagemang, för att varje kund ska nå sina specifika mål. Kika gärna in på vår hemsida för ytterligare information om oss och vår verksamhet.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3789_eximg

Veronika Ekström Redovisning AB

En liten byrå med stort engagemang.

Här får du kvalificerad hjälp med allt som rör företagets administration.

Srf auktoriserad.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3817_eximg

TT Redovisning

TT Redovisning är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder tjänster inom bokföring, redovisning och andra ekonomitjänster. Vårt arbete håller alltid hög kvalitet och är anpassat till kundens behov.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3826_eximg

Reconomix AB

Reconomix AB har lång erfarenhet inom redovisningsområdet och kan genom sina kvalificerade medarbetare erbjuda ditt företag hjälp med det mesta som en ekonomiavdelning tillhandahåller. Vi har Auktoriserade Redovisningskonsulter för att säkerställa hög kvalitet på utfört arbete. Vi arbetar i enlighet med Reko. Medlem hos Srf konsulterna.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3827_eximg

Marianne Milde Consult & Culture

Marianne Milde Consult & Culture är den lilla personliga redovisningsbyrån i Bromma som kan hjälpa Er med allt inom redovisning och skatter. Läs mer om oss på www.consultculture.se

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3835_eximg

Redovisningsfirma Christer Daweu

En mindre redovisningsfirma som hjälper dig och ditt företag med löpande bokföring, momsdeklaration, inkomstdeklaration, bolagsdeklaration, förenklat årsbokslut, årsbokslut, årsredovisning.


Arbetar i BL Administration. 

 

Jag fortbildar mig löpande för att hålla mig uppdaterad inom redovisnings- och beskattningsområdet.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg6074_eximg

Ekonomi & Konsultservice i Sverige

Ekonomi & Konsultservice  i Sverige är en liten och familjär ekonomibyrå som arbetar med tät och löpande dialog under hela processens gång. Vi använder oss främst av digitala ekonomiverktyg och kan därför anlitas av företag i hela Sverige. Vår målsättning är att kostnadseffektivisera och förenkla er vardag så att ni kan fokusera på verksamheten. Vi gör det nödvändiga – ni gör det roliga.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg8481_eximg

Easycount Sweden AB

Easycount är en proaktiv digital redovisnings- och
revisionsbyrå som arbetar med fastprislösningar för att göra det ännu enklare
att vara företagare. Hos oss kan du få hjälp med mer eller mindre allt från att
starta ditt företag fram till avveckling. Välj enkelt mellan en del eller helhetslösning
oavsett det gäller bokföring, lön, bokslut eller support. Självklart erbjuder
vi dig även relevant och värdeskapande rådgivning. Vi kan även erbjuda dig som
växer möjlighet till revision.

Vi utmärker oss genom att vara snabbfotade, personliga,
engagerade och har som absolut ledstjärna att vara en leverantör som gör
skillnaden på sista raden. Välkommen att prova Easycount du med - till fast
pris!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg8779_eximg

Eklund Ekonomi

Eklund Ekonomi startades av en mor och två döttrar med en handfull kunder, ett hemmakontor och en vision om att finnas där för alla företag – oavsett storlek och bransch. Idag är vi fler ägare och anställda men vi har behållit den familjära och prestigelösa stämningen som är grunden till varför våra kunder stannar kvar och rekommenderar oss vidare.

Ni hittar oss på tre olika orter. Rätan, Visby och vårt baskontor på Södermalm i Stockholm. Vi är en digital och funktionsindelad Redovisningsbyrå där samtliga konsulter arbetar med kunder från alla tre orter – Detta möjliggörs via våra digitala lösningar.
Eklund Ekonomi – En personlig byrå som jobbar digitalt!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3804_eximg

A Lezok Consulting

Individuellt och professionellt förhållningssätt till kundernas behov. Vi  fungerar som din ekonomiavdelning och tillhandahålla tjänster inom redovisning, bokföring löner samt övrig administration samt rådgivning. Vi tar ett stort personligt ansvar och har en mycket hög servicenivå.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3798_eximg

Ekonomibiten

Ekonomibiten startades av mig Marie Nilsson år 1990. Jag har ca 30 års erfarenhet av administration och redovisning för både små och stora företag. Jag vänder mig främst till mindre aktiebolag och enskilda firmor, men kan även åta mig att göra privata inkomstdeklarationer. 

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3805_eximg

Global Redovisning i Stockholm

Vi erbjuder hjälp med bokföring, årsredovisning, bokslut, frågor om deklaration, ekonomi, skatt, hjälp vid nystart av företag, företagsöverlåtelser m.m

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3802_eximg

Ingarö Kontorstjänst AB

Vi är redovisningsbyrån som med glädje tar hand om ditt företags ekonomi och den ekonomiska förvaltningen i din bostadsrättsförening. Vi arbetar mycket med digitala lösningar, vi har ofta en helhetsförvaltning av aktiebolag och föreningar där vi har fullmakter för skatter- och momsdeklarationer, vi betalar leverantörsfakturor via fil, vi har föreningars årsavgifter via autogiro och kommer att ordna med e-fakturor, självklart allt övrigt som löner, bokslut och deklaration.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3811_eximg

McKinley Redovisningsbyrå

McKinley Redovisningsbyrå sköter hela den ekonomiska administrationen av våra kundföretag. Detta inkluderar bl.a. löpande bokföring, fakturering, löner, betalningar och skatter.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3794_eximg

Drottningholm Redovisning

Vi erbjuder kvalificerad redovisning för alla bolagsformer både för små och medelstora företag. Du kan välja att vi tar hand om hela eller vissa delar av administrationen. Vi åtar oss bl a bokföring, moms, deklarationer, bokslut, lönehantering, fakturering, leverantörsreskontra, budget, bolagsbildningar, kalkyler och likviditets-prognoser.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3812_eximg

Gisus Redovisning

Vi är byrån med nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder kvalitativ bokföring som vi tillsammans med kunden skräddarsyr efter företagets behov. Våra mål är nöjda kunder och att vara konkurrensstarka inom vårat område. Häng med oss på vår resa!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3814_eximg

Strögets Redovisningsbyrå AB

Strögets redovisningsbyrå har funnits sedan 1985. Ni hittar oss i Västberga, söder om stan. Våra kunder är både stora och små företag som får hjälp med allt från start till stopp! Välkommen in på en kaffe så pratar vi mer.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3816_eximg

Advice Accounting Sverige AB

Vi levererar inte bara tjänster som bokföring, löner, moms och bokslut. Du ska välja Advice Accounting om du vill ha en proaktiv byrå, som är tillgänglig och vill stärka dig som entreprenör. Det administrativa sköter vi digitalt för att få mer tid över till att träffa och coacha dig genom ditt företagande. 

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3818_eximg

Starenius Ekonomikonsult

Starenius EkonomiKonsult har funnits sedan 2010 fast under namnet Mias Redovisning. Jag som driver byrån heter Mia och har ca 10 års erfarenhet av bokföring och redovisning. Jag har utbildning inom både Ekonomi och Juridik. Jag brinner för att hjälpa mina kunder med stora eller små problem. Mitt mål är alltid att kunden ska känna sig trygg med mina tjänster och jag hoppas kunna erbjuda tjänster och verktyg som hjälper till att utveckla varje kunds verksamhet.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3824_eximg

Ekonomitjänst STHLM AB

Ekonomitjänst STHLM – har valt att lägga fokus på kvalité och arbetar flexibelt utifrån varje kunds behov och förutsättningar. Vi arbetar för långsiktiga relationer till våra kunder. Ni når oss lättast på mail: info@ekonomisthlm.se

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3828_eximg

RochS Sifferkontoret

DET ENDA DU BEHÖVER – EN BRA REDOVISNINGSBYRÅ!

RochS Sifferkontoret är en mindre redovisningsbyrå med kompetens, erfarenhet och engagemang. Vi arbetar bl a med Björn Lundéns alla program.

Vi är idag 14 konsulter med två kontor med adress:

Tomtebogatan 4 Stockholm, (nära S:t Eriksplan)

Gribbylundsvägen 3, Täby  (5 min fr Täby C)

Kanalvägen 7A, 1tr Uppl Väsby

Växel Stockholm 08 21 00 30

Växel Täby 08 446 30 40

 

Vi är en fullservicebyrå och hantera allt från löpande bokföring till bokslut och årsredovisning, kvalificerade lönetjänster, rådgivning, ägarfrågor etc..

Vår affärsidé är att genom att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster vara det lilla företagets ekonomiavdelning eller det lite störres resursförstärkning. Ska vi göra jobbet hos er, digitalt eller hos oss? Det bestämmer du!

 

Vi träffar dig gärna!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3831_eximg

Aveo Redovisning AB

Tycker du att bokföring, moms, bokslut och lön mm är lika kul att jobba med som jag? Kul! Men om inte och du känner att det är dags för avlastning så kan jag hjälpa dig. Jag jobbar mycket digitalt, men vill att du som kund ska vara nöjd och skräddarsyr gärna upplägget efter dina behov. Välkommen!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3832_eximg

Alime Consulting AB

Alime Consulting kan hjälpa dig med din löpande redovisning, bokslut, inkomstdeklarationer, rådgivning, momsredovisning, årsredovisning och administrativ hjälp när du startar eget företag. 

Vårt mål är att bemöta kundens individuella behov och växa i takt med att ditt företag växer. Med vår hjälp kan du vara trygg med att det alltid blir rätt och att uppgifterna lämnas in i rätt tid.

Låt Alime Consulting ta hand om din verksamhets bokföring och redovisning, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på – Ditt yrke!

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3792_eximg

Ariel Ekonomi AB

På Ariel Ekonomi arbetar vi digitalt tillsammans med dig som kund via appen Digitala Företaget och erbjuder ditt företag en helhetslösning inom redovisning. 

Vi jobbar med fasta priser där löpande bokföring, bokslut, deklarationer och rådgivning ingår i alla våra paket. Så du som kund kan känna dig säker på vad vår tjänst kommer kosta varje månad. 

Vi har inte någon bindningstid eller uppsägningstid heller! Mer info hittar ni på vår hemsida eller kontakta oss direkt för att veta mer. 

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3836_eximg

Amro Bari Redovisnningsbyrå AB

Vi hjälper små och medelstora företag i olika branscher med:

 • Redovisning.
 • Leverantörsfaktura hantering.
 • Fakturering.
 • Löner.
 • Bokslut.
 • Årsredovisning.
 • Bolagsdeklaration.

 

Vi erbjuder digitala lösningar som är GDPR anpassade. Vi har molnbaserad ekonomisystem så att du som är en befintlig kund hos oss har tillgång till all information gällande din redovisning som är bokfört i våra system. Du kan till exempel sköta din egen fakturering via mobilen i princip alltid och under säkra former. Vi erbjuder också flexibla lösningar enligt de rådande lagar och förordningar.

Vi har alltid tillgång till spetskompetens när det behövs i form av serviceavtal hos stora aktörer som ger oss svar på både våra egna och våra kunders komplexa frågor i enlighet med lagen.

Vi håller oss uppdaterade i allt nytt i Redovisningsvärlden genom att vi regelbundet deltar i olika kurser och seminarier.

Vi är inte stora i volym vilket innebär att du som kund får tillgång till en personlig kontakt med en utbildad Redovisningskonsult som är ett samtal bort från dig.

Vi finns centralt i Stockholm.

 

Exempel på Lagar som vi jobbar utifrån och som vi följer strikt:

 • Penningtvättslagen
 • Bokföringslagen
 • Årsredovisningslagen
 • ABL Lagen
 • Handelsbolagslagen
 • GDPR lagen

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3837_eximg

Almtax Redovisning & Konsultbyrå AB

Jag heter Seham Ali och har mer än ett decenniums erfarenhet från arbete på redovisningsbyråer, och startade min egen verksamhet i branschen i slutet av 2016. Lokalerna är centralt belägna i Råsunda (Solna), och Du har goda och enkla kommunikationer för att komma hit på ett besök. Jag arbetar gärna med Dig och Din verksamhet, och Du kan med förtroende vända Dig till mig. Jag har erfarenhet från små och medelstora företag i många olika branscher.  Min bakgrund passar väl även för företagare som kommer från länder utanför Europa, såsom Mellanöstern, Asien och Afrika.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg6318_eximg

Keepio AB

Keepio AB är en redovisningsbyrå som erbjuder moderna lösningar och personlig service till marknadens lägsta pris. Vår smarta tjänst passar alla företag. Vi är utrustade för att hantera bokföring åt dig. 

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3801_eximg

Amelitas Redovisning AB

Amelitas Redovisning erbjuder anpassade och prisvärda ekonomitjänster till små och medelstora företag. Vi hjälper Er med allt från bolagsbildning och löpande bokföring till årsbokslut och skatterådgivning.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3807_eximg

BARAB Redovisning AB

Vi är ett familjeförtag, som mer än gärna ställer upp för Dig - dag som kväll, på ditt kontor eller vårt. 
Får vi ditt förtroende, kommer du snart att känna att vi blir en del av din egen verksamhet.


Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3796_eximg

U.B. Redovisningsbyrå

Vår affärsidé är att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster, ekonomisk rådgivning samt skatterådgivning åt såväl företag som privatpersoner. Ett personligt och långsiktigt samarbete är av högsta prioritet.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3813_eximg

Argentaria AB

Vår affärsidé är att på ett nära och personligt plan stötta dig som företagare i ditt arbete med ekonomin och personalen i ditt företag. Vår målsättning är att skapa en långsiktig relation där du som företagare känner trygghet och förtroende och kan jobba vidare med utkomsterna av vårt  samarbete.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3815_eximg

Evisia Gruppen AB

Evisia Gruppen AB har mångårig erfarenhet inom ekonomi, bokföring och redovisning. Vi hjälper såväl stora som små företag, med allt från helhetslösningar till enstaka tjänster. Du är alltid välkommen till oss när det gäller ekonomi.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3823_eximg

Easyways

EasyWays hjälper företag att växa. Vårt arbete bygger på långtgående relationer där våra kunder ska se oss som partner och inte bara en redovisningsbyrå. Vi jobbar med allt inom redovisning och bokföring och vi erbjuder ekonomiskt coaching som hjälper våra kunder att nå bättre resultat. 

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3825_eximg

JSS Proaktiv Ekonomi

Litar du blint på din redovisningsbyrå och varför? Är det för att ni har samarbetat en längre period eller är det för att dom gör ett genuint bra jobb? Ger rådgivning som berör ditt företag och din privata ekonomi? Visar ett intresse på hur ni kan utvecklas? Om JA, grattis! Annars ring oss på JSS PE! 

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3809_eximg

Redovisa Resultat

Redovisa Resultat RR AB är en medelstor Redovisningsbyrå med kontor i Haninge och Hammarby Sjöstad. Tjänsterna som erbjuds är främst inom redovisning och lön till små och medelstora företag och föreningar. Vi är som auktoriserade konsulter anslutna till branschorganisationen SRF Konsulterna och är även ISO-certifierade för att ytterligare säkerställa god kvalitet i vårt dagliga arbete. ”Med kundfokus och kvalitet som ledord” är vårt motto som vi strävar efter varje dag.

Vi arbetar främst digitalt, men hanterar naturligtvis även material i fysisk form om det så önskas, eftersom vi alltid skräddarsyr våra arbetsprocesser efter kundens behov.

Varmt välkommen till oss på Redovisa Resultat.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3830_eximg

ProfitPartner AB

ProfitPartner AB är en digital, familjeägd redovisningsbyrå med lång erfarenhet.


Vi har ett brett utbud av tjänster inom ekonomihantering och rådgivning till fast pris och med stort engagemang. Vi arbetar mestadels digitalt vilket innebär en förenklad arbetsprocess och spar tid och pengar för dig som kund. Du kan bland annat fota kvitton, sköta fakturering, tidsrapportering etc. direkt i din mobil, som sedan administreras av din redovisningskonsult.


Varmt välkomna in på vår hemsida www.profitpart.se för att se vilket av våra paket som passar dig bäst eller kontakta oss för att skräddarsy en lösning för just dina behov.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3821_eximg

Wahlgrens Redovisningsbyrå AB

Wahlgrens Redovisningsbyrå AB drivs med en äkta entreprenörsanda och startades upp 1990.

Vårat huvudkontor ligger i Vällingby och sedan har vi en filial i Gamla Stan.

Wahlgrens är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i SRF, branschföreningen för auktoriserade redovisningskonsulter och vi arbetar enligt REX.

Vi utför allt från löpande bokföring, bokslut, inkomstdeklarationer och löner.

Vi är progressiva och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det kommer till digitalisering och utveckling.

Vår kundstock består till större delen av små och medelstora bolag, i alla olika branscher.

På Wahlgrens arbetar i en öppen och inkluderande arbetsmiljö, där vi satsar mycket på varje medarbetares utveckling.

Genom ett närstående bolag tillhandahåller vi även juridisk rådgivning och inkasso.

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3833_eximg

TRYGGEKONOMI

Tryggekonomi – Anpassade bokföringstjänster

 

Vi sköter skattedeklarationer för moms- och arbetsgivaravgifter

Snabbt och korrekt med rapporter

Bokslut, årsredovisningar och deklarationer

 

Nu kan du dessutom välja:

Digitala Företaget
Du registrerar fakturor och kvitton direkt i appen – Digitala Företaget

Automatiserat flöde mellan byrå och kund

Snygg ekonomiöversikt direkt i mobilen

Direktkommunikation i appen mellan byrå och kund

Skicka förfrågan!
Orter - Hitta din redovisningsbyrå i Stockholm - ctl00_cph1_bplpg3834_eximg

Redimex Ekonomi

Som er redovisningskonsult arbetar vi upp god kännedom om er verksamhet genom nära och regelbunden kontakt. Förtroende är viktigt och avgörande för att kunna erbjuda bra och väsentlig ekonomisk konsultation för verksamhetens utveckling. Vi hjälper till med löpande redovisning, import och export, EU-moms, upprättande av bokslut, årsredovisning och ekonomisk uppföljning, flerspråkig konsultation finska, engelska, spanska och arabiska. Ekonomiprogram i molnet och App.

Skicka förfrågan!