Hitta din redovisningsbyrå / Sundsvall
Redovisningsbyrå i Sundsvall

WSP, ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag, listar Sundsvall som kommunen med den största tillväxtpotentialen norr om Dalälven. Det lovar gott för alla som driver företag här. I Sundsvall finns även en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering, mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Redovisningsbyrå Sundsvall - ctl00_cph1_bplpg7970_eximg

Slipp Redovisning Sundsvall

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån. 

Skicka förfrågan!
ekoverkstan.png

Ekonomiverkstan

Redovisning, ekonomi och administration ska vara enkelt. Därför är vi här. Vi är tacksamma över förtroendet från återkommande kunder från hela Sverige.

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Sundsvall - ctl00_cph1_bplpg7091_eximg

ET Ekonomi AB

ET Ekonomi skräddarsyr den perfekta lösningen för dig och ditt företag.

Med personlig kontakt och hög service sköter vi allt eller delar av ekonomin på ditt företag. 

Skicka förfrågan!