Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Redovisningsbyrå i Sveg - Svedab Redovisningsbyrå - ctl00_cph1_bureauImg

Svedab Redovisningsbyrå

Svedab är en familjeägd redovisningsbyrå och vi har vårat kontor i Sveg. Vi vänder oss till de kunder som värdesätter ett personligt engagemang. Vi ser ett stort mervärde i kundens förståelse för de tjänster vi utför, vilket medför en kvalitetssäkrande dialog mellan oss och kundföretaget.

Professionalism kontra ett avspänt förhållande i kundrelationer är för oss av yttersta vikt och ett motto vi jobbar efter. De tjänster vi tillhandahåller är redovisning, löneadministration, ekonomisk rådgivning samt skatterådgivning för mindre och medelstora företag.

Svedab är medlem i Srf konsulternas förbund.

Skicka förfrågan!