Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Hitta redovisningsbyrå i Täby - Björn Lundén - Debet & Kredit Bokföringsbyrå i Täby - ctl00_cph1_bureauImg

Debet & Kredit Bokföringsbyrå i Täby

Letar du efter den lilla, personliga ekonomibyrån med den stora portföljen och flexibiliteten? Jag hjälper gärna dig med det löpande ekonomiarbetet, så som bokföring, löner, kundfakturering, betalning av leverantörsfakturor m.m. Jag erbjuder också hjälp med ex. bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Kontakta mig så skräddarsyr jag ett paket av tjänster som passar just dig och din verksamhet, för stunden och över tiden. Välkommen!

Skicka förfrågan!