Just nu får du 20 % rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 2 maj.

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Rocht AB är en BL certifierad redovisningsbyrå som erbjuder komplexa lösningar till företagare på flera olika områden – såsom redovisning, IT-konsulttjänster samt gällande bidragsansökningar till små och medelstora företag. Våra redovisningskonsulter och rådgivare bryr sig på riktigt! Vi lyssnar på våra kunder så att vi kan hjälpa Dig att effektivisera Din verksamhet. Vår ambition och vårt mål är att identifiera kundens behov i rätt ögonblick. Vårt fokus ligger på personlig redovisning, vilket innebär att vi är lyhörda gentemot Dina behov och anpassar tjänsterna efter vad just Ditt företag behöver. Här kan vi även erbjuda digitala pappersfria lösningar med BL digitala system.

Tel: 076-9489335

Hemsida: //rocht.se

E-post: info@rocht.se

Certifierad
BLA

BL App