Hitta din redovisningsbyrå / Västerås

Redovisningsbyrå i Västerås 

I Västerås hittar du som företagare en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår moderna lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Redovisningsbyrå i Västerås - Bjorn Lunden - ctl00_cph1_bplpg7978_eximg

Slipp Redovisning Västerås

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån. 

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå i Västerås - Bjorn Lunden - ctl00_cph1_bplpg7472_eximg

Modern Ekonomi

På redovisningsbyrån Modern Ekonomi i Västerås finns ett härligt gäng kunniga och engagerade redovisningskonsulter.  Vi drivs av att göra våra kunder framgångsrika och har som mål att ta fram bra beslutsunderlag och därmed förenkla företagandet för er.Vi finns för dig och ditt företag i företagets alla olika faser. På redovisningsbyrån i Västerås har vi fullt fokus på våra kunder och du erbjuds ett personligt och långsiktigt samarbete. Välkommen!

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå i Västerås - Bjorn Lunden - ctl00_cph1_bplpg4065_eximg

Ekonomikonsulterna i Ransta AB

Liten byrå som arbetar med kunduppdrag inom bokföring, bokslut, löner och deklarationer. Allt arbete utförs av en auktoriserad redovisningskonsult, som är medlem i SRF Konsulterna. Auktorisationen garanterar att vi har kunskapen och att vi ständigt uppdaterar oss.

Skicka förfrågan!