Hitta din redovisningsbyrå / Vallentuna
Redovisningsbyrå i Vallentuna

Vallentuna är en välmående kommun med mycket liten arbetslöshet. En bidragande orsak är de 3 600 företagen som finns i kommunen. En annan att kommunen och näringslivet samverkar mer än på många andra håll. I Vallentuna finns även en framsynt redovisningsbyrå som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!


Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Redovisningsbyrå Vallentuna - ctl00_cph1_bplpg7975_eximg

Slipp Redovisning Vallentuna

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån. 

Skicka förfrågan!
Orter - Redovisningsbyrå Vallentuna - ctl00_cph1_bplpg7549_eximg

Minocta Ekonomi

Minocta Ekonomi är en modern, auktoriserad och prisvärd redovisningsbyrå i Vallentuna norr om Stockholm. 

En kontrollerad ekonomi och ett väl fungerande ekonomisystem är grunden för varje företags trygghet och framgång. Vetskapen att siffrorna speglar verkligheten ger dig   arbetsro att kunna fokusera på din kärnverksamhet och skapa den lönsamhet du önskar.

På Minocta erbjuder vi hög kompetens och servicenivå inom ekonomiska tjänster. Vi använder det senaste inom digitala tjänster, vilket medför en god ekonomisk kontroll för dig som kund och underlättar samarbetet oss emellan. Bäst tycker vi om goda relationer och långsiktiga samarbeten med våra kunder, och erbjuder alltid ett högt personligt engagemang. För oss är ingen fråga för liten eller för stor.

Vi tycker om och är bra på det vi gör, och vi finns här för att du ska kunna göra det du gillar och är bäst på. Välkommen att höra av dig till oss på Minocta!

Skicka förfrågan!