30% rabatt på alla onlinekurser! Gäller t o m 30/11. Vad vill du lära dig? »

Hitta din redovisningsbyrå / Visby

Storföretag har aldrig varit kännetecknande för Gotlands näringsliv. Det har varit småföretagandets ö och är så även i dag. Visst finns här modern industri men faktum är att hela 30 % av öns arbetskraft, direkt eller indirekt, arbetar inom jordbruksnäringen. I Visby finns även en modern redovisningsbyrå som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en molnlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår molnlösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Visby - ctl00_cph1_bplpg7977_eximg

Slipp Redovisning Visby

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Enklare kan det helt enkelt inte bli. Vi erbjuder fast pris på din redovisning från 695 kr/mån. 

Skicka förfrågan!