Hitta din redovisningsbyrå / Ystad

Redovisningsbyrå i Ystad 

I Ystad hittar du som företagare en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital progamlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig! 

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland Björn Lundén-digitaliserade redovisningsbyråer:
Sök bland alla våra byråpartners:

Digitaliserad byrå

En byrå som jobbar enligt ett koncept som främst handlar om att byrån jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan byrå och kund.

Certifierad Redovisningsbyrå

En kompetent byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.


Jobba i app och webb

När du väljer en redovisningsbyrå som använder sig av Björn Lundéns app- och webbtjänster kan du hantera och lämna dina underlag på enklast möjliga sätt. 


BL Admininstration

Med Björn Lundéns molnlösning kan du som företagare koppla din fakturering, lönehantering mm till en redovisningsbyrå som sköter din bokföring. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. 

Orter - Redovisningsbyrå Ystad - ctl00_cph1_bplpg6900_eximg

Bingåker redovisning & rådgivning

Att arbeta med ekonomi och siffror är en självklarhet för mig. Jag tycker om att använda siffrorna i sin helhet, bryta ner dem i användbara nyckeltal och andra verktyg. 

Ekonomin i företaget är förutsättningarna, målet och genomförandet – inte bara siffrorna i rapporten.

Jag tycker om att träffa mina kunder, lyssna på deras visioner och drömmar och sätta mig in i deras verksamhet och förstå flödet.

Att bokföra, redovisa och deklarera tycker jag är roligt. Att ta fram nyckeltal, underlag och rapporter som företaget kan ha nytta av är roligare.

Och att se företaget lyckas och göra ännu bättre siffror är det som är absolut roligast.

Skicka förfrågan!