Kundtjänst

Vår ambition är att ha en hög servicenivå och snabb service. Vi hjälper dig direkt med ditt ärende när du kontaktar oss under våra öppettider. Mejlar du utanför våra öppettider kontaktar vi dig eller åtgärdar ditt ärende senast påföljande arbetsdag. 

Kontakta oss »   

Fakturafrågor

Vid fysiska leveranser är fakturan normalt adressbärare, dvs den finns med i leveransen. Vid köp av onlineprodukter och e-tjänster får du normalt fakturan med e-post. 

Leveransfrågor

Böcker

Det är fri frakt på leveranser inom Sverige. Normalt skickar vi våra bokförsändelser med B-post vilket innebär att du har din leverans normalt inom 5 arbetsdagar från det att du gjort din beställning. Är du i behov av en snabbare leverans kan du kontakta oss så skickar vi din beställning med A-post. Det innebär att du har dina beställda varor inom 1–2 arbetsdagar. Du betalar då 89 kr för frakten. Vid beställning av varor över 2 kg skickar vi din leverans med Företagspaket eller My Pack.

Programvaror och internetbaserade tjänster

Programvaror samt internetbaserade tjänster av olika slag (dokumentmallar, e-böcker, eKurser, nyhetstjänster, osv), får du tillgång till direkt efter att vi registrerat din order, t ex efter att du beställt via vår hemsida om du valt att vara inloggad vid köpet. Ett mejl med nedladdnings-/inloggningsuppgifter skickas till den e-postadress du angivit vid köpet. Om du inte ser mejlet i inkorgen kan det ha hamnat i mappen för skräppost.

Retur och reklamation

Du har full returrätt i 14 dagar på våra produkter (30 dagar på programvaror och e-tjänster). Skicka med en uppgift om kundnummer, namn och att det handlar om en retur.

Vid reklamation kontakta oss och vi löser ditt problem så snabbt som möjligt. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Reklamspärr

Vill du inte längre få postal reklam från oss kontaktar du Kundtjänst. Har vi köpt din adress från Statistiska Centralbyrån (SCB) ska du dock själv meddela SCB att du vill reklamspärra din adress. Det gör du genom att ringa 019-176580 eller skicka ett brev med företagsnamn, organisationsnummer och namnunderskrift till: 

SCB 
Företagsregister 
701 89 ÖREBRO