Kurser / Nyhetsrelaterade kurser / Roadshow

I höst ger sig våra byrårådgivare ut på vägarna för att träffa dig och din byrå för att bland annat diskutera vad vi tror kommer att krävas av byråer som vill bli eller fortsätta vara framgångsrika. Och hur ett mer automatiserat arbetssätt kan användas för att både rationalisera byråns verksamhet och ge kunden en annan och bättre upplevelse av dina tjänster.  

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Roadshow

Evenemaget har redan varit.

Roadshow

– byråträffar landet runt i höst

Välkommen på en kostnadsfri ambulerande byråträff där vi gör en branschspaning och diskuterar vad vi tror kommer att krävas av byråer som vill bli eller fortsätta vara framgångsrika. Vi visar hur våra digitala programlösningar och app-lösningar kan effektivisera byråns verksamhet och inte minst samverkan mellan byrå och kund. Ett annat givet fokusområde är hur ett mer automatiserat arbetssätt används för att både rationalisera byråns verksamhet och ge kunden en annan och bättre upplevelse av dina tjänster.  

Artificiell Intelligens (AI) och automatiserad bokföring är en central fråga som våra byrårådgivare diskuterar närmare under byråträffen. Vi tittar också närmare på vilka delar i byråns verksamhet som lämpar sig bäst för automatisering, men även vilka lösningar som fungerar bäst utifrån hur byråns kundstock ser ut. Vad är steg 1 i förändringsprocessen?

Vill du veta mer om våra tankar kring människa, teknik och lönsamhet träffar vi dig gärna på vår roadshow.

Avgift

Byråträffen är kostnadsfri och vi bjuderpå kaffe och fika. 

Träffen pågår

3 timmar  

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. 


Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!