I samarbete med Your Company erbjuder vi dig som är byråledare eller byråmedarbetare en ypperlig möjlighet att träna på och bli säkrare i din framtidsinriktade rådgivning. Målsättningen är att du efter den här dagen ska vara bättre rustad att erbjuda rådgivning till ägarledda bolag och i synnerhet till företagaren bakom bolaget. Kursen är praktiskt inriktad för att du snabbt ska kunna använda dina uppdaterade kunskaper i dialog med dina kunder. 

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
09:00 - 15:30
2 995:- PLATSER FINNS!

Värdeskapande rådgivning för byråer

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Om kursen Värdeskapande rådgivning för byråer

I samarbete med Your Company erbjuder vi dig som är byråledare eller byråmedarbetare en ypperlig möjlighet att träna mer på framtidsinriktad rådgivning. Under en heldag i våra lokaler på centrala Söder i Stockholm kommer vi att fördjupa oss inom områden som hjälper företagare att få ut det mesta av sitt företagande. Alla deltagare har under dagen tillgång till mjukvaran Ägaranalys där vi efter teoretiska moment sedan tillsammans resonerar kring olika case som direkt kan skapa värde för era kunder. Värde som ni sedan kan ta betalt för. För att få maximal nytta av dagen bör du därför ta med dig din dator.

Kursen är praktiskt inriktad för att du som kursdeltagare snabbt ska kunna använda dina uppdaterade kunskaper i dialog med dina kunder. 

Kursinnehåll
  • Rådgivning i ett större sammanhang
  • Inkomstplanering idag och i framtiden för företagare
  • 3:12-regler och inkomstbeskattning
  • Allmänna risker att tänka på för företagare
  • Paketering, prissättning och uppföljning av ditt rådgivningserbjudande

Vår målsättning är att du efter den här dagen ska vara bättre rustad att erbjuda rådgivning till ägarledda bolag och i synnerhet till företagaren bakom bolaget. Tag chansen att ta nästa steg i din rådgivning.

Målgrupp

Byråledare och medarbetare på redovisningsbyråer, som vill ta nästa steg i sin rådgivning.

Förkunskaper 

För att tillgodogöra dig kursen bör du ha grundläggande kunskaper i företagsekonomi och en vilja att utvecklasTroligtvis jobbar du idag på redovisnings- eller revisionsbyrå och vill ta nästa steg i relationen med dina kunder. 

Kursledare

Kursledaren Per Hässler är grundare av Your Company som utvecklat tjänsten Ägaranalys som hjälper rådgivare att höja kvaliteten i sin rådgivning. Per har en gedigen bakgrund som finansiell rådgivare och försäkringsrådgivare för ägarledda bolag. 

Praktisk information 

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Några dagar före kursstart får du ett nytt mejl med all praktisk information.

Fakturering

På kursavgifter under 3 000 kr (inkl moms) gäller endast kortbetalning. Kursavgifter på 3 000 kr (inkl moms) eller mer faktureras vid bokningstillfället. Du får en pdf-faktura till den mejladress du angivit.

Fika och lunch ingår i kursavgiften.

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!