Från 1 juli är det möjligt för arbetsgivare att erbjuda gratis laddning av elbilar. På detta webbinarium går vi igenom reglerna kring detta.

Vilka fordon omfattas? Var kan laddningen ske? Måste alla anställda erbjudas gratis laddning? Kan detta kombineras med bruttolöneavdrag?

Under webbinariet blir du även uppdaterad på andra relevanta frågor kopplade till hanteringen av elbilar.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Elbil - Distanskurs

Evenemaget har redan varit.

Elbilar – högaktuellt webbinarium 

Från 1 juli blir det möjligt för arbetsgivare att erbjuda gratis laddning av elbilar. På detta webbinarium går vi igenom reglerna kring detta. Vilka fordon omfattas? Var kan laddningen ske? Måste alla anställda erbjudas gratis laddning? Kan detta kombineras med bruttolöneavdrag?

Du blir också uppdaterad på vilka regler som gäller i dag kring elbilar. Det har skett stora förändringar senaste åren och det är inte alldeles självklart vad som gäller just nu när det kommer till regler om bonus (?) malus, nedsättning av nybilspriset, jämförelse med närmast jämförbara bil, förmånsrabatten, förmån av laddstation med mera.

Hantering av elbilar är ju också speciellt, t ex vid beräkning av drivmedelsförmån vid inköp av både el och bensin (diesel) och för anställda som laddar hemma. Och är det ändå inte bäst om den anställde betalar allt drivmedel själv?

Elbilar blir allt vanligare och därmed också antalet frågor på detta område. 2022 var 56% av den totala nybilsförsäljningen laddbara bilar och 33% var rena elbilar.

Ja, mycket välkommen till ett webbinarium med fokus på elbilar.

Seminariet är ca 2 timmar och avslutas med att vi besvarar de frågor som ni kan ställa i vår chatt under webbinariet.

Kursledare

Skattekurser - Utbildning / kurs inom skatt på distans, online eller kurslokal - Björn Lundén - Elbil - Distanskurs

Thomas Norrman har arbetat med skatte- och personalfrågor på Björn Lundén i mer än tjugofem år. Bland annat besvarar han kundernas frågor i frågeservicetjänsten. Thomas håller regelbundet kurser inom skatteområdet och är en mycket uppskattad föreläsare.

Kursavgift

Kursavgift 1 290 kr. Digital kursdokumentation ingår.

Utbildningstimmar

2 timmar Skatt.

Kurslängd

2 timmar inklusive frågestund.

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Några dagar före kursstart får du ett nytt mejl med all praktisk information.

Fakturering

Kursavgiften faktureras vid bokningstillfället. Du får en pdf-faktura till den mejladress du angivit.

Omdömen

  I sin helhet var väl kursen bra. Men bitvis blir det lite rörigt. Hade uppskattat en summering på slutet som rätade ut begreppen och frågorna som dök upp längst vägen. Ett klargörande liksom.

  Svara| 
   | | | |::1

  Bra och informativ kurs om ett rörigt ämne! Uppskattar att frågorna togs eftersom trots att det sas annat från början, jag har lättare för att hålla ihop info då. Gillar också att dokumentationen fanns att ladda ner före så det var lätt att göra noteringar direkt i filen.

  Svara| 
   | | | |::1

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!