Om Björn Lundén / Pressrum / Omsättning

Kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén omsätter för första gången över 100 miljoner kr. När räkenskapsåret i dagarna summerades kunde Björn Lundéns vd Ulf Bokelund Svensson konstatera att det gått över förväntan.

Publicerad: 2019-05-08

Kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén med huvudkontor i Näsviken och kontor i Ljusdal omsätter för första gången över 100 miljoner kr. När räkenskapsåret i dagarna summerades kunde Björn Lundéns vd Ulf Bokelund Svensson konstatera att det gått över förväntan.

– Jag är ju väldigt positivt lagd men att vi skulle nå drömgränsen 100 miljoner redan i år hade jag inte förväntat mig, säger en nöjd delägare och vd.

Det har varit stadig tillväxt i företaget under en räcka av år både omsättnings- och personalmässigt. Närmare 90 medarbetare i Näsviken och fler på väg in betyder att Björn Lundén blivit trångbodda och det skissas just nu på en rejäl utbyggnad.

– Vi köpte macken i Näsviken i fjol som blivit gym och parkering, men nu måste vi bygga ut för fler kontorsplatser. Vi funderar som bäst på hur utbyggnaden ska se ut men det är angenäma problem, konstaterar Ulf.

Presskontakt:

Vd Ulf Bokelund Svensson, 070-4449043, ulf.svensson@bjornlunden.se